Kıskançlığın böylesi ilk kez Görüntülendi...

vıdeoyu ızlerken motosıklette tekme attıgı an resmen ıcım gıttı tuylerım dıken dıken oldu. yazık ya bır ınsan bu kadarda bencıl olamaz. o motosıkletın sahıbının dustugu durumu bır dusunsenıze :/

::xicon_ev

85070608pb70111964.jpg

Kişisel olmalı... Bisikletçilerin motorculara gıcık olacaklarını tahmin etmiyorum. Kişisel de olsa böyle alçaklık olmaz! Yaptığı son derece adi ve korkakça... savunmasız bir motosikleti devirmek, kadına şiddet gibi bişey ...sinirlendim şimdi ::cekic:: :)

Arkadaşlar bu adamı tanıyorum ben. Hong kong lu deli vançu bu. kendisi eşcinsel. kendisini aldatan sevgilisinin motorunu gördüğü için bunu yapıyor.

Kıskançlıktan ziyade daha önce bu iki sürücü arasında bir şeyler geçmiş sanki. Zira bisiklet kullanan birinin bu şekilde davranacağını aklım pek kesmiyor.

kişisel husumetin varsa gider adama atarsın o tekmeyi korkak herif,içim gitti valla motosiklete.:jocolor:

O motorun sahibi acaba bunu haketmek için ne yapmış..? Burada görünmeyen altta yatan nedir?
Bir de buradan bakın olaya?
Bence bunun öncesi var..
Ancak bazılarını cezalandırmak için güzel bir yöntem olduğunu yukardaki vah-vah diye motora acıyan yorumlardan çıkarabilirsiniz.
:)
Adamın karşısına geç küfür et, ağzını burnunu kır... ama motoruna (arabasına) dokunma!...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar