Yorumlara bak ne çirkin insanlarsınız böyle biri , motorcuya ölsün der , diğeri adanılara ırkcılık yapar , biri devlete giydirir , biri polise . Politikanız nasılsa ona göre yorumluyorsunuz resmen ! 1. Kimse motorla birini öldüreyüm demez hatasının sonucu olan bişey. 2.yürüyen adam resmen eceline yürümüş , o gün o dakka o saniye yazılmış ve buluşmuşlar resmen benim bakış acım bu. Tabiki aşırı kötü bi olay, apaciliğinin bedelini kayil olarak ödedi hayatı karardı bir tanesi dikkatsizliğinin bedelini canıyla ödedi. 2 tarafada allah yardımcı olsun. Çok kötü bişi. O vefat eden adamın yerinde tanıdıgım biri olsa canım yanardı öfkeden ben de ölsün derdim küfürler ederdim haklısınız da tabi.. allah korusun herkesi allah hayırlı ölüm nasıp etsin.
bence polislerin kaçmak isteyen aracın lastiklerine ateş etmesinde bir sakınca olmaz, yada ateş etmek riskli olur, seken mermi başkasına gelir falan, o zaman kaçanlar için polisler yanlarında lastik patlatıcı şerit bulunduracak ve kaçmak isteyenin önüne sallayacaklar olacak bitecek.
bence kimse işini düzgün yapmak gibi bir kaygı içerisinde değil, herkes vurdum duymaz olmuş, dünya yansa kimsenin umurunda değil, insanlarda ilginç şekilde beyin ölümü gerçekleşmiş ve bilinçsizce zombi gibi yaşıyorlar.
adam yolda tarlada gezer gibi gezdiği için suçlu, motorcu yasak varken dışarda olduğu için, hız limitlerine uymadığı için suçlu, polis; böyle osuruktan bi olay için motorcuyu ölümüne kovaladığı için suçlu. bu kazadaki ölümüm sebebi polistir.. ama tabii ki bu ülkede insan canının kıymeti yoktur. insanlar devletin karşısında böcekten farklı değillerdir. o adam yakalanıp, ceza verilmelidir. kovalamaca sonucu duvara çakılıp ölme ihtimali olsa bile..
adam yolda tarlada gezer gibi gezdiği için suçlu, motorcu yasak varken dışarda olduğu için, hız limitlerine uymadığı için suçlu, polis; böyle osuruktan bi olay için motorcuyu ölümüne kovaladığı için suçlu. bu kazadaki ölümüm sebebi polistir.. ama tabii ki bu ülkede insan canının kıymeti yoktur. insanlar devletin karşısında böcekten farklı değillerdir. o adam yakalanıp, ceza verilmelidir. kovalamaca sonucu duvara çakılıp ölme ihtimali olsa bile..
Sen yolda tarlada gezer gibi gezen yaşlı bir adam görüyorsun, ben yaşlı olduğu için ağır adımlarla boş yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir adam. Sen sokağaı çıkma yasağında dışarıda polisten kaçan motosiklet sürücüsü görüyorsun, ben ise bir katil. Sen polisi kısıtlamada kaçan birini kovaladığı için suçlu görüyorsun, ben ise yasaklara uymayan ve bunun üstüne kendisinin dur ihtarına uymayan birini kovalayan polis görüyorum.
Allah rahmet eylesin. Motorcunun durumu umarım iyidir.
Amcanın sokağa çıkma yasağı olduğunu nereden biliyorsunuz acaba ? Belki markete veya fırına çıktı. Belki de hastaneye gidiyor izin belgesi vardır.
Bide polise laf söyleyenleri anlayamıyorum gerçekten inanılmazlar aklım almıyor böyle insanların olabileceğini ama her seferinde yanılıyorum.
Dur ihtarına uymadıysa napsın durmadı gitti napalım mı desin gerçekten inanamıyorum ya... belki motor çalıntı belki adam hırsız katil aranan birisi polise bu durumda bile laf atıyorlar Allah sonumuzu hayır etsin.
Geçen dükkanımın önünde böyle bir olay yaşadım. Yunus polis bir motosikletliyi kovalıyordu kask yok ekipman yok adamda bizim dükkanın önünde polis taksiye çarptı.
motorcu forumu oldugumuz için millet motorcuyu haklı cıkarmak için ıkınıyor boş boş
Bu olay üzücü ama , mesela bisiklet ile kaldırımdan gidemezsiniz , yaya geçidinden geçerken bisikletten inip karşıya yaya olarak geçmek zorundasınız vs. Bu kuralları kaç kişi biliyor ? Muhtemelen öyle bir hatası vardı bisiklet kullananın.buna benzer bir kaza daha olmuştu, beyaz bir BMW bir bisikletliye çarpmış ve öldürmüştü, üste birde o bisikletliden 50 bin lira tazminat almışlardı..