Kışın motora binmek

Bende araç olarak sadece motor var ve kışın da kullanmam gerek yağmurda karda ne gibi önlemler alıyorsunuz kışın süreciniz varsa yardımcı olursanız sevinirim ekipman felan olarak neler alınır

Diz örtüsü,siperlik,elcik kılıfı olmazsa olmaz.ben bu şekilde yıllarca sorunsuz kullandım.

Karda buzda kayip dusme ihtimali cok fazla. Ozellikle cok soguk sabahlarda gizli buzlanma olabiliyor. Bu gibi havalarda cikmamak en iyisi. Ya da cok iyi bir kislik lastik kullanmak bu riski bir miktar azaltabilir.

hacı naparsan yap üşüyo insan. 5 sene önce ilk motor aldığımda ki 18 ocakta almıştım deli mikmiş gibi kullanıyodum kışın da. ancak sonraları yavaş yavaş hevesimi alınca git gide azaldı kış mevsiminde kullanımım. son 2 senedir de 3 ay fln çekiyorum brandayı binmiyorum neredeyse hiç.

Diz örtüsü ve el koruma kullanıyorum. Kışlık mont yeterli oluyor çoğunlukla. Olmadığı zaman içlik giyiyorum. Karda hayatta kullanmam. İnsan zor yürüyor iki teker nası gitsin.

Herşeyden önce kesinlikle mont ve dizlik mutlaka al zamanında bende çok dizliksiz dolandım bir süre dizlerim fena ağrımaya başladı yazın bile dizliksiz motor kullansam bile rüzgar nedeniyle ağrı yapıyordu zamanla ağrı düzeldi ama o ağrı dize girdimi diz 3 hafta boyunca sızlıyor gece uyutmuyor dizlik yada montun yoksa kesinlikle pantolon yada üst kıyafetinin içine gazete kağıdı sok gazete rüzgarı engelliyor

askerde bize içlik vermişlerdi onu sakladım işe yarıyor kışın iyi ısıtıyor.

F54

Kaliteli ekipmanlar la 12 ay motosiklete binilir
Yanliz azcik mesarifli olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar