kışın motor kullanan?

çizme tabanları kara bi yapışıyor ki sorma...tabana kuvvet...:p

abi süpersiniz ee tabi 18" lastiğin avantajları :)

şimdi gitsek kar vardır zirveye bile yaklaşamayız... :wiinkk:

Valla ne süper geziydi o :) Her ne kadar yaylaya varamasak da iyi gitmiştik :)

iyi ki çağırmışsın dediğin anı hiç unutmuyorum...bende iyiki gelmişim dedim içimden...çünkü yukarıda karla karşılaşmak hepimiz için sürpriz olmuştu...

bende kışın kullanıyorum ama bizim buralara kış ne kadar geliyor ki zaten :D

meteorolojiye kalsa son 10 yılın en soğuk kışı olacaktı güya ama olamadı. Neyse yine allah yüzlerine baktıda havalar son bir kaç hafta soğuk geçti, uzmanlarda rezil olmaktan kurtuldu. :) Meteorolojiden birer ikişer erzuruma tayin isteyenler çıkmış diyorlar.

hava yağışsız,yerlerde kuru olduktan sonra her mevsim kullanırım,soğuk önemli değil.

Mete Allah belani vermesin senin...
Olm bu ne???
Kar da Mator tepesinde.. :silent:
Sizi delimi kovaladi???

Ben birak matora binmeyi, soguktan kardan garajdan cikarip calistirmiyorum bile..

Aküsü bitecekmis???
Bitsin anasini satayim... :cherry:
Yeni Akü 40 euro... :)

Geçen kış bindim ve ekipmanlarımın kış sürüşü için uygun olmadığını iyice kavradım (evet, bir tam kış sürdü:p)

Artık sürmüyorum. Kışlık tek tulum (giysi, her neyse), kışlık eldiven+bot (ama öyle sadece ismi 'kışlık' olanlardan değil) olursa binerim, sorun değil. İlerde belki.

bu sabah otobanda 250 şapırla zorlaya zorlaya 120kmh a çıkarmışken hakkaten kış olduğunu hissettim. bir an dizlerime diken batıyor sandım.

Direk marka vereceğim müsadenizle. Dainesse mont, yine dainesse pantolon, dainesse bot, iki tane içlik, kışlık eldiven ve gerekirse ön tarafıma gazete kağıdı, evet bu kadar malzemey rağmen, kullanıyorum. Hem de Çorlu-İstanbul arasında. Unutmadan 2 çift yün çorap giymek gerekebiliyor, hava şartı her ne olursa olsun yolculuk esnasında bol sıvı almak şart, zira böbreklerin dostudur sıvı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 ----------

Ayrıca yün bellik, dizler için de yün dizlik şart, ben çok rahat ediyorum.

meteorolojiye kalsa son 10 yılın en soğuk kışı olacaktı güya ama olamadı. Neyse yine allah yüzlerine baktıda havalar son bir kaç hafta soğuk geçti, uzmanlarda rezil olmaktan kurtuldu. :) Meteorolojiden birer ikişer erzuruma tayin isteyenler çıkmış diyorlar.

Valla tahminlerin %90 ı tutuyor hakkını yememek lazım

İstanbul'da yılın 4 mevsimi ikiteker üzerindeyim.

Kışın soğuk ve yağmur yönünden;
-ayakkabı ve giyim konusuna,

Görülebilirlik yönünden;
-giyim ve motosiklet aydınlatma durumuna,

Motosikletin bakımı yönünden;
-zincir yağı, lastik basıncı ve diş derinliği, motosikletin branda ile muhafaza edilmesi konularına

özen gösteriyorum. Gösterdiğim bütün özene rağmen trafik ortamındaki güvenliğin ciddi derecede azalması nedeniyle kışın şürüşü hiç zevkli bulmuyorum. Buna rağmen sigara müptelası gibi ikiteker müptelası olduğum için kışın kullanmaktan vazgeçemiyorum. Ayakta geçirdiğim hastalık durumlarında da ikiteker kullanmaya devam ediyorum. İyi sürüşler.

Mete Allah belani vermesin senin...
Olm bu ne???
Kar da Mator tepesinde.. :silent:
Sizi delimi kovaladi???

Ben birak matora binmeyi, soguktan kardan garajdan cikarip calistirmiyorum bile..

Aküsü bitecekmis???
Bitsin anasini satayim... :cherry:
Yeni Akü 40 euro... :)

deli kovaladığıyla kalmadı yakaladı ...:queen:

yahu sen motorcumusun allasen...:pr: yalandan bi Alamanya Turchıa turu yaptın yarısı feribotla...kışın tabi garajda olacak motorun...sen alışmışın takside tünemeye...arabanın klimasını açıcan sıcağı oh mis totoşun buna alışmış... seni fasulye ilan ediyorum...sen sayılmazsın...sen öylece takıl forumda...:p

Geçen kış bindim ve ekipmanlarımın kış sürüşü için uygun olmadığını iyice kavradım (evet, bir tam kış sürdü:p)

Artık sürmüyorum. Kışlık tek tulum (giysi, her neyse), kışlık eldiven+bot (ama öyle sadece ismi 'kışlık' olanlardan değil) olursa binerim, sorun değil. İlerde belki.

kanka seni yazın da gördük kış versiyonunu tahmin edemiyorum...:p nizami sürücüsün kıl tüy çok inceliyosun ...:p

bu fotoşop felan değil dimi, yanlış görmüyorum:cat::thumleft:::biggrinn::haapppy:::plus1::
bu gezinin linkini verebilir misiniz. başka foto var mı,neresi burası

vallahi ekibi yine toplasak Çınarcık yaylalarında kar vardır...orada bizi bekliyor ambians...

http://www.motordelisi.com/forum/ge...zisiquot-cinarcik-1000-rakimda-11-cbf150.html

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne güzel gezmişsiniz özendirip durmayın:rendeer: nereden aldım şu Cgl'yi:pr:

ruzgar geçirmez motorcu montu ve windbreaker gyiyorum hç soğuk hssetmiyorum bacaklar üsüyo ama olcak o kadar :d onun içnde pantlon var tabi en önemlilerinden brisi eldeiven

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar