Kışın motor alınır mı?

sevgili dishy arkadaşım ( şimdi sen sevgili de dersin ya ? neysse :) hassasiyetini anlıyorum ve de sana hak verip düzeltiyorum.

bir de beetle 65 arkadaşım bu sezonda uygun olduğunu düşünürken dishy ve de ertugrul öz arkadaslarımızda tam aksini düşünüyor (kış sezonu ve yaz sezonu fiyatları arasında) hala kararsızıö.

Teşekkür ederim,yok sorun değil.Hitap şeklin güzel :)

Yalnız ben aynısını düşünüyorum,yazı bekle...:wiinkk: :wiinkk:

bu arada dishy arkadasım yaz sezonu derken kastın temmuz falan degıldır degıl mı? yaz sezonundan kasıt mart nisan diye dusunuyorum. yanılıyorsam eger duzeltın

Merhaba, Motor hastalığı bir kere vicuda nüfuz etmeye görsün, seninde dediğin gibi insanın uykuları kaçıyor. Nitekim benim de kaçtı çok zaman ve en sonunda hayalimdeki motoru 20 gün önce aldım. Sadece beş kez binebildim o da akşam mesaiden sonra. 10 gündür de yatıyor garajda, havalar böyle giderse de epey yatacağa benzer. Ancak fırsatını bulursam aynen yollara revan olurum yani. Bence hevesini fazla bekletme, uykularını daha fazla kaçırmadan bir motor edin. Bizim şirketin bulunduğu İş merkezinin hangar gibi kapalı garajı var. Batıkent civarlarında oturuyosan, kışın kapalı yerde muhafazası konusunda yardımcı olabilirim sanırım. Çok ucuza bulmalıyım, kelepir olsun diye de fazla kendini sıkma. Sevgili kayınpederimin çok sevdiğim bir sözü vardır: "Pahalıdır vardır bir hikmeti, ucuzdur vardır bir illeti." diye. Ucuz mal alırken her zaman iki defa düşün derim. Saygılarımla.

sevgili meaculpa ilgi ve de alakana tesekkurler. simdi evden honda bayisine cıkmayı dusunuyorum. evet batıkent cıvarlarında cumhuriyete cok yakın oturuyorum. çin malı almayacagım, honca cbf 150 almayı dusunuyorum.eger alırsam senınle ırtıbata gecerım.

bu arada dishy arkadasım yaz sezonu derken kastın temmuz falan degıldır degıl mı? yaz sezonundan kasıt mart nisan diye dusunuyorum. yanılıyorsam eger duzeltın

Valla Ankara'yı bilemeyeceğim ama Antalya'da Mart ayı geldi mi heryer Motosiklet dükkanı oluyor.Yapılan kampanları bir görsen,36 ay taksitler,kefilsizler vs..Benim düşüncem yaz-kış olayını bir kenara bırakalım,binmeyeceksen alıp da bi köşeye koymanın anlamı yok...:wiinkk:

Ben 3 hafta önce aldım. Piaggio'lara yeni zam gelmişti, eski fiyattan bulduğum için kaçırmadım. Bence piyasayı takip et, uygun birşey yakalama şansın yüksek.

Yalnış düşünüosun, ölü sezondayız die motor fiatları düşmedi.Aksine yazın talep o kadar çok oluo ki bin çeşit kampanyalar başlatıolar.+ Kullanmayacaksın madem kii ilk motorum diosun muhtemelen küçük bişi alırsın.Alıp kenara koymanın bi anlamı yok.
Son birşey imzan da motorsiklet demişsin, o motosiklet olacak :cat:

Bizim derken :silent:
+ Dilimizi düzeltmeye çalışmak takıntı değil, keşke herkeste takıntı haline gelse...:wiinkk: :rendeer: Belki bişeyler değişir...:cat:

Dilimizi düzeltmeyi takıntı haline getirmen çok güzel de, sadece motosiklet'i doğru yazmakla bitmiyor bu iş.
Ör: Yalnış değil, yanlış olacak - düşünüosun değil, düşünüyorsun olacak - fiat değil, fiyat olacak gibi... :rendeer:

biraz daha bekle fiyatlar muhtemelen biraz da düşecek bak ben de cross honda 500 vardı satım racing alaca mocak şubatı bekliorum ilk mtorunsa hele pişmek için cross düşün derimmmmm

Dilimizi düzeltmeyi takıntı haline getirmen çok güzel de, sadece motosiklet'i doğru yazmakla bitmiyor bu iş.
Ör: Yalnış değil, yanlış olacak - düşünüosun değil, düşünüyorsun olacak - fiat değil, fiyat olacak gibi... :rendeer:

Doğru,biraz daha dikkat....:wiinkk:

bud

bence sen bu vakti bol bol araştırma yapmaya ayır. paranı falan denkleştir. daha bu ölü sezon bir kaç ay sürer ne de olsa.
şubat sonu falan gibi alırsın.

ama bu havalarda motora binmek gerçekten zor ve zahmetli. hem bir sürü aksesuar gerektiriyor. hem de tehlikeli.

özellikle 2.el fiyatları düşüyor. ben de kışın alacağım kısmetse. biraz daha beklemek lazım sanırım.

Al arkadaş kar edersin devletin koymuş olduğu anti damping vergisini yerli montaj yapacak firmaların ödemeyecek olmasına ramen fırsatı değerlendirip fiyatlara sezonda zam yapacaklar,durumun müsaitse şimdiden al.

ocak şubat gibi de motor alabilirsin ve kışın motorunu koyacağın yere bir palet koy ve onun üzerinde dursun sağlam bir branda ilede güzel bir koruma sağlarsın... yağmurlar hiç dinmessede aradabir kontağı açıp gaz verirsin... şimdiden hayırlı olsun...

ben olsam almazdim gereksiz yere sezonda bir sene yasli motora bineceksin satarken de farkedecek bu tabiiki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar