Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merak ediyorum kimbilir belki gitmek nasip olur bi ara..
Çok güzel gezmişsin eline ayağına sağlık.Resimler çok güzel Kartepe'yide görmüş oldum.![]()
Abi saolasın içimiz açıldı vallaNasıl gidilir Kartepe'ye? Fiyatlar nasıldır? Kar ne zamana kadar kalır, kar olmadığı zamanlarda ne tür aktiviteler vardır vs. vs. bir çok soru sorsam sana?
![]()
Toraman Ağabey ,sağol. Göz, gönül açtın yine:rendeer:
paylaşımın için saol toraman:rendeer:
güzel gezi olmuş eline ayağına sağlık
Paylaşım için teşekkürler.Değişiklik oldu hem senin hem biizm açımızdan
toraman arkadaşım çok güzel bir gezi olmuş, en kısa sürede ben de motorla kartepe gezisi yapacağım. ağva şile tarafına gezi yapacağını yazmışsın . güzergah olarak gidişte veya dönüşte kandıra-bağırganlı-şile yolunu kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. tadına doyulmayan virajlar.:cat:
Kadri abi süper walla bizi oralara götürdün ne güzel ya,bu kış gidemedim kayak için gidecektim,artık bahar da geliyo hiç gidilmez...seneye artık... resimler için tşk.....![]()
merak ediyorum kimbilir belki gitmek nasip olur bi ara..
alp kardeş bişey soracağım....senin makinada plaka yok,ehliyet yok...nasıl,riskli olmuyor mu?hayır işn polis tarafını bi tarafa bırak canının sağlığı için söylüyorum...
Kadri abi ben dün okudum gezi yazınıda cevap yazmayı unuttum kusura bakma.Gerçekten çok güzel olmuş.Bi ara yuvacık,yeniköy,halıdere,gölcük,karamürsel taraflarına gidelim.sahil manzaraları
çok güzel orlarda ayrietten gölcükten iznik yoluna geçiş var.iznik tarafına da bi el atarız nası olur.Gelmek isteyecek arkadaşlarda olur belki?
abi yine harika bir gezi yapmışsın tebrik ederim,fotolar için teşekkürler
Kadri ağabey, ayıp olmuyor mu?
Hani beraber gezecektik?
Bu sıkışık zamanda motosiklet aldıracaksın bana şimdi.
Fazla kıskandırma beni, alırım Sym GTS 250'yi ona göre.![]()
Harika bir gezi harika fotograflar... Yazın tüm MT oaraya gidicek sizin yüzünüzden![]()
People 200 ün 100 km de ne kadar yaktıgını söyleyebilirmisiniz.. Bir depo ne kac lt ve ne kadar yol aldıgını? Bir de eğimsiz yolda zorlanmadan ulaşabildigi son hızını?
Kırk yıllık Keltepe oldu Kartepe! ::angry2::
Para için dağın ismini bile değiştirdiler valla! :farao: