Kışın İstanbul'da motosiklet

Arkadaşlar kışın motorları nereye sakliyorsunuz, garajım yok motor da kapıda kalsın istemiyorum otoparka versek iki üç ay bakmadan ne kadar sağlıklı olur bilemedim var mı fikri olan?

Super Moderator
Otoparka ver, 2-3 ay bakmamak yerine haftada bir git çalıştır. Nasıl fikir?

Teşekkürler cevabınız için, aylık ücretleri ne kadar fikriniz var mı?

Evime yakın sadece iki otopark car ikisi de motor almıyor mecbur evimin önüne koyuyorum branda aldım ama ne kadar etkili olur bilemem imkanın varsa otoparka ver

Esenyurtta torium avm ye yakın bi otoparka sordum günlük 5 tl dedi, gece gündüz kalırsa 10 tl dedi, aylık 300 tl yani o paraya kasko yaptırrım daha iyi :)

Yatan motosikleti çalıştırıp olduğu yerde rölantide bırakmayın. Otoparkın içinde de olsa, mümkünse ikinci vitese atarak ve yine mümkünse 10-15saniye düz gaz açık gidebileceğiniz şekilde (yani otopark çok dar ise dışarıda) sürün.

kisin istanbulda motosiklete biniyorum.evet.yazin nerde sakliyorsam kisin da ayni yerde

Hemşerim bak sen beni dinle, ustune bide naylon orteriz, bikac hava deligi. Tamamdir. Kilit branda falan derdin de olmaz, kimsecikler senden para da istemez.. Akü kutuplarini sökersen 2-3 ay icinde bisey olmaz, hadi diyelim oldu, takviye de var sarz aleti de, ha bide yedek motor da var..

Daha ne yahu, baban bu guzelligi yapmaz 😂

Istanbulun kisindan ne olacak en fazla 1 hafta :)
Arkadas veya ailenden birileri sitede oturuyorsa onlarla gorus kapali garaja koyarsin bu sekilde 0 masrafla

Ben de kışın sürdüğüm için yazın nasılsa öyle. Kışın branda kesin lazım ama kapalı alan değilse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar