kısa motor

arkadaşlar benim boyum 1,85 herhalde her tür makinaya binebilirim.
ama ardaş 1,70 civarı bildiğiniz en kısa 250 cc ve üstü makinalar (markalarıyla) nelerdir yardımıcı olursanız sevenirim
şimdiden teşekürler

bende 1,70 im yıllardır kullanmadığım marka model kalmadı,olayın boy ile alakası yok,arkadaşına öyle söyle:)

seviye30 senin 1 kaç yıl önce netlogta üyeliğin varmıydı:silent:

yok ondan değil:)benm orda üyeliğim vardı da benm makina biliosunuz küçük ss.eğer oysa ki büyük ihtimal o.eski kasa gsxr1000 ne zorla yetişip dalga falan geçen biri vardı.omu diye sordum:queen:

:) konu nerden nereye gelmiş anında ah MT nin güzide insanlar siz adamı öldürürsünüz gülmekten :)

Arkadasın ilk basta boyuna gore ayaklarının yere basacagı bir motor alsın sonra hepsini halleder

sevgili huceyn
dostum netlogta şuan üyeliğim var ama 2-3 yıl önce yoktu tam hatırlamıyorum ama 4-5 ay önce üye oldum ve insanlarla dalga geçmeyi sevmem ama makaraya bayılırım k.i.b

nasıl o makinadan memnunmusun 150 honda dimi o yakıt felan nasıl acaba dostum uzun yolda iyimi?

Son düzenleme:
bende 1,70 im yıllardır kullanmadığım marka model kalmadı,olayın boy ile alakası yok,arkadaşına öyle söyle:)

+1 en ufak alakası yok boyla olayın. parmak ucları bile degse alıstıktan sonra rahat kullanır. 1.70 arkadasım var f650 kullanır hertürlü oynar hatta motorla

Benim boyumda 1.71 ve gayet rahat kullanıyorum motorumu hatta gayat iyiduruyorum motorumla :p :mrgreen:

arkadaşlar benim boyum 1,85 herhalde her tür makinaya binebilirim.
ama ardaş 1,70 civarı bildiğiniz en kısa 250 cc ve üstü makinalar (markalarıyla) nelerdir yardımıcı olursanız sevenirim
şimdiden teşekürler

bu arada dediginin tam tersi. o birz tecrubeyle bütün motorlara binebilir fakat sen binemezsin :cherry:

benim boyumda 1.85 hayabusa ve zxr1400 dısında hiçbir ss a performans motoruna sıgmıyorum, bacaklar grenazlara batıyor veya dısta kalıyor :cherry:

1,55 boy 58 kilo europan 1300 kullanan birini tanıyorum ben :queen:

waybe helal. Tecrubesine saygı duydum...

Son düzenleme:
sevgili huceyn
dostum netlogta şuan üyeliğim var ama 2-3 yıl önce yoktu tam hatırlamıyorum ama 4-5 ay önce üye oldum ve insanlarla dalga geçmeyi sevmem ama makaraya bayılırım k.i.b

nasıl o makinadan memnunmusun 150 honda dimi o yakıt felan nasıl acaba dostum uzun yolda iyimi?

tamam kardeş sen değilsin o zamn:queen:makina honda değil.çinli ama memnunum.ben biraz fazla titizimde:queen:10 bini devirdik yawru ceylanımla:queen:az yakıo çok gidio:pbide performans egzost aldım 3 hafta önce:)birbirimizi çok seviyoruz.allah ayırmasın bizi::friends:::friends:::friends:::friends:::friends:

1,55 boy 58 kilo... ole bi yazmski sarisinim mavi gozluyum hepiniiz uzerim der gibiXD
benm boyum 1,65 boyum yetio suziki gsx-r' ve r6 2006 ya ama kullnmadm tabi sadece tek ayagim yere deyiyo kasmadanXD
benm ramzey bence racinglerden daha yuksek almayin ramzey mondial allah bi duvara deydm on taraf bi daha duzelmedi yenisi takılıo 2 gun gecio dusuoXD bi r6 da bu sorunu asla yasamam biliormXDXP

1,55 boy 58 kilo... ole bi yazmski sarisinim mavi gozluyum hepiniiz uzerim der gibiXD
benm boyum 1,65 boyum yetio suziki gsx-r' ve r6 2006 ya ama kullnmadm tabi sadece tek ayagim yere deyiyo kasmadanXD
benm ramzey bence racinglerden daha yuksek almayin ramzey mondial allah bi duvara deydm on taraf bi daha duzelmedi yenisi takılıo 2 gun gecio dusuoXD bi r6 da bu sorunu asla yasamam biliormXDXP

Üzülme üzülme 165 sen r6 yı bile sürürsün iki ayak ucu deger :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar