Kısa Mesafe Kandıra Gezisi :) ( Fotoğraf boyutları düzeltildi )

Kocaeli İl Temsilcisi
Evet arkadaşlar bugün evde oturmaktan canım sıkıldı havada güzeldi , dedim bi kısa mesafe İzmitten Kandıraya gezeyim dedim buyrun fotolar ;

ZNl8Ag.jpg
[/url][/IMG]
oQJbYQ.jpg
[/url][/IMG]
Vpjkgy.jpg
[/url][/IMG]
nP4X55.jpg
[/url][/IMG]
vz3OQm.jpg
[/url][/IMG]
1PR82Y.jpg
[/url][/IMG]
LPjBYa.jpg
[/url][/IMG]
rLGAmV.jpg
[/url][/IMG]
7mjlVP.jpg
[/url][/IMG]
P3jyY6.jpg
[/url][/IMG]
glQ74Z.jpg
[/url][/IMG]
ZNl8Ak.jpg
[/url][/IMG]
oQJbY7.jpg
[/url][/IMG]
lYAM0E.jpg
[/url][/IMG]
VpjkgP.jpg
[/url][/IMG]
nP4X5R.jpg
[/url][/IMG]
vz3OQp.jpg
[/url][/IMG]
1PR82G.jpg
[/url][/IMG]
LPjBYb.jpg
[/url][/IMG]
rLGAm1.jpg
[/url][/IMG]
7mjlVa.jpg
[/url][/IMG]
P3jyY7.jpg
[/url][/IMG]
glQ74b.jpg
[/url][/IMG]
9Xjn9r.jpg
[/url][/IMG]
qqz5mQ.jpg
[/url][/IMG]

Şu kameraları gördükçe bir insan her defasında gerilirmi yavvv :) şu an sereserpe yattım uzandım yanımda içecegim mutlu mesut maçı izliyorum bi yandan bi yandan forum ama o kareyi görünce bi anda hüzün çöktü huzursum oldum şimdide sigara yakmaya gidiyorum :) :) yanlış anlama senin gezin çok güzel paylaşımlarda süper yalnızca benim kötü anılarım var o kameralarla :)

soa

motosiklet cbf oldun mu ne kamera sıkıntın oluyor ne radar. Kendinden cezasavarlı motosiklet için tek adres cbf150 :D:D..

Kocaeli İl Temsilcisi
Sağolun arkadaşlar :) Daha çok fotoğraf çekerdimde devamlı fazla vaktim yoktu sırf hava almak için gezdim :) Gopro tarzı bir kameramda olsaydı video kayıtta yapacaktım :)

Daha 2 saat önce orayı kullanarak istanbula geldim kaynarcadan.. Yol gerçekten güzel ancak o kadar geniş ki viraj yapmak için 150+ hızla gitmek gerekiyor o da mümkün değil..

Güzel gezi olmuş burak. Inazumayı satmadan(2ay önce) bende bir tur yapmıştım hatta ben kefken ve kerpe köylerinide gezmiştim. Benim gittiğim dönemde rota güzeldi ama yollar izmitten uzaklaştıkça kötüleşti. Bazı yerlerde tek gidiş tek geliş oldukça dar, asfalt iyice traşlanmış üzerinede kamyonlardan dolayı epey toz yerleşmişti. Şuanki durumu nasıldı ?

Kocaeli İl Temsilcisi
Daha 2 saat önce orayı kullanarak istanbula geldim kaynarcadan.. Yol gerçekten güzel ancak o kadar geniş ki viraj yapmak için 150+ hızla gitmek gerekiyor o da mümkün değil..

Evet yollar güzel ve geniş tek şerit olmasına rağmen . Ama dediğiniz gibi iyi viraj için daha hızlı olmak lazım :)

Paylaşımlar için teşekkürler.Güzel resimler

Sağolun telefondan çektiğim için bu kadar oldu . Pro. makinem olsaydı daha iyi fotolar alabilirdim :)

Güzel gezi olmuş burak. Inazumayı satmadan(2ay önce) bende bir tur yapmıştım hatta ben kefken ve kerpe köylerinide gezmiştim. Benim gittiğim dönemde rota güzeldi ama yollar izmitten uzaklaştıkça kötüleşti. Bazı yerlerde tek gidiş tek geliş oldukça dar, asfalt iyice traşlanmış üzerinede kamyonlardan dolayı epey toz yerleşmişti. Şuanki durumu nasıldı ?

Orhan abi yollar baya güzel tek şerit olmasına rağmen . Temiz gözüküyordu yollar fakat ufak tefek bazı yerlerde hafif çatlaklıklarıda vardı asfaltta . Daha motorla kerpe kefken taraflarıa gitmediğim için oralar için bir şey diyemiyceğim . :)

Güzel paylaşım, daha kapsamlı ve akıcı olması için $35-$40 civarında extreme kameralar mevcut. Tek kişilik yolculuklar içinde biçilmiş kaftan. Dilerseniz satın alın, önce görmek istersenizde yakın sürede elimde olacak. Sıradaki gezilerimizde kullanacağım. Oradan da görmüş olabilirsiniz. Yalnız belirtmekte fayda var, daha iyi viraja girmeye gerek yok, güvenli sürüşler dilerim :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Güzel paylaşım, daha kapsamlı ve akıcı olması için $35-$40 civarında extreme kameralar mevcut. Tek kişilik yolculuklar içinde biçilmiş kaftan. Dilerseniz satın alın, önce görmek istersenizde yakın sürede elimde olacak. Sıradaki gezilerimizde kullanacağım. Oradan da görmüş olabilirsiniz. Yalnız belirtmekte fayda var, daha iyi viraja girmeye gerek yok, güvenli sürüşler dilerim :)

Teşekkür ederim . :) Biraz elime para geçsin gopro veya sj4000 tarzı bir şey almayı düşünüyorum daha iyi çekimler için . :)

Teşekkür ederim . :) Biraz elime para geçsin gopro veya sj4000 tarzı bir şey almayı düşünüyorum daha iyi çekimler için . :)

Sj4000 getirtmeyi düşünüyorum. Onlarda $50 - $60 civarında. Kesinlikle daha iyi işler yapacağına inanıyorum en azından sürüş yaparken çekim yapmaya engel olmaz :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Sj4000 getirtmeyi düşünüyorum. Onlarda $50 - $60 civarında. Kesinlikle daha iyi işler yapacağına inanıyorum en azından sürüş yaparken çekim yapmaya engel olmaz :)

Aynen öyle hocam . Böyle foto çekmek için devamlı dur kalk yapıyorum eldivenleri çıkartıyorum vs vs baya zahmetli oluyor :) Video çekimi olsa oradan seçmece foto alınır :)

Güzel geziymiş kaskın boyun koruma gıbı bır aparatı var onu taktınız mı ya ben bişey anlamadım ondan kutuda duruyor :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Güzel geziymiş kaskın boyun koruma gıbı bır aparatı var onu taktınız mı ya ben bişey anlamadım ondan kutuda duruyor :)

Eyv. :) Kaskın boynunun altına takıyorsun rüzgar girmesin içeri diye . Bende takılı o aparat :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar