Kısa Farımın Işığı Bir anda Azaldı

2 haftadır bu ledleri sorunsuzca kullanıyordum motorumda, bugün marş verdim 3-4 saniye sonra far gidip gelmeye başladı sonra hepten gitti şu an çok zayıf bir ışık veriyor resimde göründüğü gibi, uzun farın çalışmasında bir sıkıntı yok sadece kısa far böyle gitti.

Sorunsuzken böyleydi

NnM7EQ.jpg

Şimdi kısa böyle

alk6E7.jpg

Sorun ne olabilir? Ne yapmalıyım?

Ledi henüz yeni satın almıştım, 2 hafta oldu olmadı yani önceki yorumlara vs baktığımda da gördüğüm kadarıyla böyle bir sorun yaşayan kimse yok, çok anormal geldi, ne olmuş olabilit acaba sebebi nedir

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

Farların yerlerini değiştirdim, sorunun o ledde olduğuna eminim artık buna ne yapabilirim tamiri mümkün müdür?

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Malesef cok zor. Marş esnasında zarar görmüştür yüksek ihtimallle.

Led in tamiri olur mu bilmiyorum ama bi elektrikçiye gösterebilirsen daha net bir şeyler söyler

Çin malı ledler genelde bu şekilde sönme yapıyor bende stop ampulü almıştım LED üstünde 6 tane LED modülü vardı 2 haftada üçü söndü kendi kendine

Inwels h7 led almistim n11 den 70 liraya bendede ayni sorun oldu gündüz kullandigim icin pek umursamiyorum ama uzun yola felan çıkarsam orjinalleri takarim yani

kaliteden kaynaklanmıştır bence.. kaliteli bir ürün aldıysanız taktırdığınız yere gidip şansınızı deneyin ama ledin garantisi olmaz yani bir yolunu bulup şundan bundan derler ve giydirirler ustalar hata varsa bile kabul etmez:)

R25 e gore far kapaklarini kapatabilecegim bir led onerirmisin kaliteli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar