kısa far yanmıyo

herkese selam sorunun kaynağını tahmin edemediğim bi konuda size de danışmak istedim arkadaşlar motorun kısa farı yanmıyo ampule baktım sağlam oturduğu yerde korozyon görülmüyo gibi başka sorun nerden kaynaklanabilir bulamadım uzunfar yanıyo aynı ampul aynı duy sonuçta acaba gelen kabloda veya anahtar da bi temassızlık olabilir mi bunların dışında sizin aklına gelen bişey varsa iletirseniz sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bnce ampülde değiştiriosan led ıısıkta yapa bilirsinn

bnce tabii amaa sn bi çek tamirciyee motorun markasıı ne idi

abii bnce motorun markasını sölee :silent:

Son düzenleme:
motor jawa laser ampulde sorun yok ölçü aletiyle baktım

ya benım zattada var aynısı onden yavasca vurunca duzelıo sımdılık bı hafta dır ara sıra oluo servıse gıtcez bu hafta bakalım ne zaman fırsat bulucaz

benim motor jinlun,, bende de aynı problem wardı, servise gittiğimde ampullerdeki tellerin farklı olduğunu söyledi usta. Yani aynı tel yanıyomuş gibi görünüyordu bende ama aslında kısa farın yanmış oluyor bu durumda. Ama bence uzunlarla gezmenin bi sakıncası yok. Geceleri yakından takip etmediğim zamanların dışında uzunlarla geziyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
yha jinlunlar sağlam bnden size bi tawsiye bnde bisan troply war atv aldım 2 günü bosulduu götrdükk aldımıss yere tabi bu meletle başımız ağrıdı yine bosulduu sinirlendimm her seferindee sirkecimi yapcazz dedim çektim aaraba tamircisine dişlide sorun marş motorunu yakıoo zincirr kırılıoo buldukk adamlarda bosulsun diee bilerekk yapmıslar götrdümm standartt aynı zamanda sonradan mondi serwisi olan bsimm orda bi yere aldıı söktüü kaldırdı yaptı takk bir iki ayar yaptıı yenii zincirr marş motoruu fln 50 ytl werdimm çıktmm o güne şans sonra 3 ay da birr oda periyodikk ne şimdide satıomm:D:D:) :)

motorun far kısmını eğer sökebiliyorsan sök. fardan çıkan kabloyu takip et.. bağlantı noktalarına ulaşınca ordaki soketleri ( oldukça adi yaparlar ) bi kontrol et gevşleme paslanma tozlanma varmı diye.. ben öle yaptım şimdi çalışıyo :):):)

valla arkadaşım benim başımada buna benzer birolay çanakaleden dönerken geldi kısa yok uzun var ampul sağlam görünüyordu ama değiştirince düzeldi..

bakın arklar bu bence tamamen temasızlık ben cok yasadım bunu bıttı dıye attım ama meyer ampulu taktıgım yere tam oturmuyormus dolayısıyla bırde tıtresımle cıkıyordu onu ıyıce yerlestırdım sımdı gayet iyi:)

bırde ben zenon dusunuyorum bıldıgınız yer varsa söyleyın :)

cgl125 BENCE SEN O AMPULUN YERLEŞTİĞİ SOKET VEYA DUYA BAK O SORUNLU OLUYOR GENELDE ARABALARDADA AYNI SORUN OLUYOR..:cat:Bİ YERDEN ÇIKMA Bİ AMPUL FALAN BULABİLİRSEN Bİ TAK DENEMEK İÇİN ÖDÜNÇ FALAN AL AMPULUDE DENE..

teşekkürele yardımcı olmaya çalışan herkese hafta sonu bi bakıcam zaten boyamayıda düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar