Güzel olmuş bide soğuk olmasa
r:
kanka çantayada sığmıyonki seni nereye atak...yolda bi kenara atsak olurmu...:queen:
yapca yiğen merak etme...yaz gelsinde bi...sıraya gir...
![]()
Bursayı özlemişim...Terminalindeki ATOM DÖNERİ özlemişim...özellikle ilk fotolardaki Mudanya yolu galiba orayı bile özledim desem yeridir...Mudanyayı...Nilüferi özledim be...
valla fotolar beni geçmişe götürdü...bi zamanlar sık sık uğrardım...
yahu abi seninde özlemediğin bir yer yok.her gezide özlenilecek biryer buluyorsunÇok güzel gezi olmuş arkadaşlar 1 adet kırmızı cbfi görmekde sevindirdi beni
![]()
:rendeer::bounce:
Valla gezi süperdi,tabi arızalar hariç ama onlarda işin tuzu,biberi oldu.İleride gülerek hatırlayacağımız şeyler çıktı işte ortaya.Bu zamanlar bi daha geri gelmez o yüzden acısıyla,tatlısıyla yaşamak lazım herşeyi zamanında...Haksız mıyım arkadaşlar???
süper olmuş kardeşim bende de rokko var ve bursalıyım eskişehirde okuyorum her ay motorumla eve gitmeyi planlıyorum bursaya daha ehliyeti yeni alacam pek kullanamadım bu yüzden keşke sende senin motorla gitseydin digi_boy bende fikir sahibi olurudum biraz korkuyorum acaba gidermi diyee..
süper olmuş kardeşim bende de rokko var ve bursalıyım eskişehirde okuyorum her ay motorumla eve gitmeyi planlıyorum bursaya daha ehliyeti yeni alacam pek kullanamadım bu yüzden keşke sende senin motorla gitseydin digi_boy bende fikir sahibi olurudum biraz korkuyorum acaba gidermi diyee..
yaww benim motor 95 i geçmedi ama daha 550 km de açlırımı dersin 110 yapması için bi tarafımı yırtıyorumm sebebi ise 90 km sabit hızla motoru zorlamadan rahat rahat gideyi diye evime sen de satıyormuşun gördüm üzüldüm yaaa. Eskişhirde ilk gördüğüm rokko seninkiydi biliyorumsun. Hayırlısı olsunn. Yardımın iiçin çok saol.
adım ANIL şimdilikbi mobletim var yaza değiştirmeyi düşünüyorum