Kısa bir İstanbul gezisi

Süper Moderatör (BBRR)
Aslında olaya en baştan başlamak daha iyi olacak
bu yaz ortalarında EMOK (Enduro Motosiklet Klübü) sitesine girdim malum bizim sitenin kardeş siteler bölümünde ilk sırada bu arada orada gördüğüm bir güvenli sürüş CD sini almak istedim web-sayfalarını karıştırırken daha öncede ismini ve çeşitli organizasyonlarınıda bildiğim bu Klübe üye olmak istedim fakat baktımki fazla üyesever bir klüp değil üye olmak için 2 üyenin referansı lazım değil 2, biz birini bile tanımıyozki kardeşim ee napcaz hadi dedik tırmalayalım. EMOKta tanıdığı olabilecek hemen hemen herkesle bağlantıya geçip 2 üye referansı aramaya başladım ama nafile geçenlerde skullhunter (erhan) dan bir mail aldım bizim sitedede köşe yazarı olan Zafer YANGIN meğer emok un üyesiymiş erhan saolsun araya girince bu arkadaş bize referans olmayı kabul etti bizde başvuruyu nihayet yapabildik
Başvuru için gereken belgeler
- Resimli ikametgah il muhaberi (valla imla hatası olabilir kusura bakmayın)
- Resimli nüfus cüzdan sureti buda muhtardan onaylı olacak
- 5 adet yakışıklı vesikalık resim (yakışıklı olduğumdan bu hiç sorun olmadı)
- birde internet sitesinden indirdiğim ve 2 sayfa olan başvuru formunu eksiksiz doldurdum ve iletişim adresine yolladım
15 gün ses seda çıkmayınca ya adamlar napacak beni kendi aralarında keyifleri gıcır otur oturduğun yerde diye düşünürken telefonum çaldı (salı günü) buyrun yarın çarşamba toplantısı var sizde gelin dediler.
Arkadaşlar ben istanbulda değilimki öle çıkıp geleyim dedim o zaman size uygun bir çarşamba gelin dediler anlaşıldıki adamlar beni illa görecekler :cherry: 2 saat içinde hazırlanıp atladım otobüse çarşamba sabahı istanbula indim

bu ferybotatta martılarla

resim003small8gs.jpg

buda harem den sirkeci ye geçerken ayasofya ve sultanahmet

resim005small2nm.jpg

hadi galata kulesinide es geçmeyelim

resim006small1yy.jpg

tabiki topkapı sarayını es geçmedim

resim007small2it.jpg

neyse kişisel işlerimi hallettikten sonra önce erhana sonrada olcaya uğradım
(Bu arada erhan burda herkes oruçlu diye çay sölemedi :cherry: )

ama olcay oruç tutmuyodu :) çayımızı kolamızı içtik hatta kavurmalı tostumuzu bile yedik (bu arada malum ben seferiyim)

resim008small0hn.jpg

Bu arada dikkatinizi çekmiştir olcay polat alemdar gibi giyinmiş sebep akşam emok toplantısına beraber gidecez valla ben bir ara tırstım olcayı alılarda beni almazlarsa diye yeri bilsem olcayı yanımda götürmezdim :cherry: adama bak abi peşin satan tüccar gibi kurulmuş makam masasına

resim009small4fg.jpg

neyse gittik toplantıya bu ara maslak 2. sanayi sitesinde yeri araken süleyman memnun abimizin tükkanada bir uğradık 550 cc hsaberg i görünce ben bi baya iç çektim o ne motor be tam dağ tepe motoru :cat:
bu resim o güne ait değil daha tanışmaya gitmişiz elde makina yanlış bir imaj çizmeyelim diye düşündük :p resim daha önceki toplantılardan birine aittir

picture20bodrum20paris0065smal.jpg

bu arada gözümüzde devamlı saatte eee istanbula kadar gelinirde tophanede ki buluşmaya gidilmezmi üyelerle tanışacaz :cherry: aynı gün toplantıda sürüş eğitimi alan arkadaşlara sertifikaları dağıtıldı (bkz. www.emok.org ) bu arada biz nolcak diye bakınıyoz şu an adını hatırlamasamda belli sözü geçen bir üye bana baya sorular sordu elimden geldiği kadar cevapladım ama olcayla ikimizde bakışlardan kardeşim senin burda işin ne anlamını çıkardık :cherry:

neyse toplantı bitmeden izin isteyip doğru yola koyulduk tophaneye doğru sonunda üyelerin bazıları ile tanışacaktık artık

resim011small1nc.jpg

valla ne yalan sölim herkes çok samimi davrandı ortam mükemmeldi erdun abi metehan ve federal le çok güzel diyalog kurduk kendilerine bir kez daha teşekkür ederim :rendeer:

resim018small5su.jpg

tabiki diğer üyelerlede tanıştık kaynaştık mutluluk çemberi oluşturduk :cherry:

resim015small4la.jpg

resim012small2dm.jpg

resim010small6st.jpg

resim016small1jp.jpg

resim017small4ob.jpg

resim019small5us.jpg

metehan kardeşimin ellerinden öptüm

resim020small8ie.jpg

hatta ben bir ara daha önceden üye olduğum için dua ettim mazallah olmasaydım çevreden ne derlerdi sora :cherry: skulla elele :cherry:
:p

gelelim asıl can alıcı noktaya istanbula kadar gelipte tekirdağa gidip recep abiyi (shadow-wt) görmeden dönülürmü
vurduk kendimizi tekirdağ yollarına
işte size tekirdağ da gün batımı

resim029small4hq.jpg

Recep abi bizi tekirdağ da karşıladı zaten iftar vaktide çok yakındı bu arada Recep abinin henüz dekorasyonu devam eden spor salonunuda gezdik aman o ne salon öyle 600 m2 kapalı alan arkada bir açık bahçe valla benzerlerini yurt dışında gördüğümüz bir salon..... Kocaman bir MAŞALLAH diyeyimde kem gözlere gelmesin abim

Abim aldı bizi götürdü iftara

resim026small9kq.jpg

müthiş bir tekirdağ manzarasında tekirdağ köftesi piyaz salata ayran ve ismini hatırlamadığım ama kemalpaşa ya benzeyen bir tatlı ile çok güzel bir iftar yaptık

resim027small2xs.jpg

en güzelide Recep abinin hoşsohbetiydi bazı insanlar vardır hani konuşur ama sıkmaz karşısındakini anlattıkça dahada dinleyesiniz gelir işte öyle biri Recep abi
hani kelimenin tam anlamıyla BABA Recep
ayrılamadık bir türlü Recep abiden çaylarımızıda içtik otobüsüm var akşam demesem Recep abi bizi salmıyacak istanbul a geri döndük ama ilk fırsatta daha uzun kalmak için tekirdağa gitmeyide kafaya koyduk.

işte 4 gün süran İSTANBUL maceram ne dolu geçti , ne güzel insanlarla tanıştım
burda isimlerini yazamadığım tüm arkadaşlarıma da kucak dolusu sevgiler :rendeer: :king:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BBRR kardeşim bi daha öyle yo bak ee
geç geldin hemen gittin
allah kısmet ederse bidaha bizler için gelecen ve daha uzun uzun muhabetler edecez biz bunu saymıyoz haberin ola

bu arada resimlerden recep abiyide tanımış olduk işallah ya o istanbula geldiğinde bize haber verip şahsen de tanışırız yada yaza o tarafa bir gezi yaptığımızda
recep abiyle de şahsen tanışmak isterim, recep abime saygılar.

sevgi ve saygılarımla. :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
e_erdun, valla bende sizlerle daha uzun beraber olabilmeyi çok isterdim abi ama olsun çok iyi oldu işallah şöle bir gün çadırlarımızıda alıp kalmalı bir gezi yaparız
ne güzel olur be abi
aydın seni sordular niye gelmiyo diye

e_erdun, bilmukabele kardeşim inşallah en kısa zamanda işlerımı yoluna koyar koymaz bende BBRR, kardeşim gibi tanışma turuna çıkacağım.(ben zaten istanbulluyum sık sık geliyorum)
bu arada BBRR, kardeşimizin kılıbık (hatta 1 kalorılık hakıkı light )olduğunuda sizlere belırteyım :queen: adam yengenın korkusundan çayını bile içemeden yarım bıraktı yola çıktı haberınız olsun :queen:
adını hatırlayamadığın tatlı "hayrabolu" tatlısıydı. :) izin süresi bittiği için korkudan ne yediğini nede içtiğini hatırlıyor.. :cherry:
haaa bu arada konuyu bence yanlış foruma açmışsın mod arkadaslar nasılsa senınle ilgilenırler az sonra :queen:
(gerçi içinde Tanışma,Sohbet vede Gezi var bakalım bakalım hangi bölüme taşınacak modlar uğraşsın şimdi :cherry: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi super gezmıssın yaa.ısallah bende subat tatılınde gıdıcem bı toplantı olursa gıdıp tanıscam uyelerle.canım motosıklet.net'ım.gelecem tatılde bekleyın. :joker: :joker: :joker:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Abi köpeği niye anlatmıyon :cherry: :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
simebol kardeşim tabiki senide bekleriz :cat:
burdaki tüm üyeler kardeş keşke şehirlerimiz çok yakın olsada tüm üyeler bir araya gelsek ara sıra :rendeer:

eyong noldu yoksa BBRR kardeşime çoban köpeği falan mı ısırmak istedi tombul tombul yerlerinden :queen: :queen:

Hocam iyi etmişsin bizim memleketede bekleriz bidahaki sefere.

Süper Moderatör (BBRR)
e_erdun, abi yok ya bir danua kırması var bide yavrulamış aslında uysal bir hayvan ama ben uğraştım oda dolayısıyla benle uğraştı allahtan yakınlarda koca kalaslar vardıda hayvanı ürküttük yoksa nazik yeri kaptırıyoduk :cherry:

Hocam iyi etmişsin bizim memleketede bekleriz bidahaki sefere.

valla aklıma gelmedi değil senle arvasi3 abiylede tanışmak isterim işallah seneye 650 gs imi aldıktan sora dönüşte sizlere muhakkak uğrayacağım :rendeer:

BBRR, abi ben de yakışıklı çıkmışım elimde nargile üfürüğüyle, başım çok ağrıdı yaw ne biçim birşey miş bu nargile,
Resimlerde eksik var, yanyana fotomuz yok çıkmamış....çirkin çıktın diye mi koymadın :queen: , öptüm abi saygılar....

BBRR, merhaba :king: , nasilsin abicim ?? valla bu sayfalara kemal abimi de resmetmissin ya nasil sevindim :joker: anlatamam :) kemal abime de en kisa zamanda bir motor alip ikinizi de buralarda ve aramizda daha sik gormek dilegiyle diyorum :rendeer: sevgiler

erdun abiyle olan resimde ki surat ifademin sebebi içime çekmiş olduğum nargile dumanını çıkarmakta zorlanmamdır... :queen: fotoya yansımasın diye başka seçenekleri değerlendirdim :queen:

erdun abi sende jön tipi var ya, çok fotojeniksin abi, değerlendir bence....

eyong dostum bende çok seyrediyorum ama sen tekrarlarını da seyrediyorsun galiba... cendere cendere cendere cendere şampiyon FENERBAHÇE.... :flower:

Süper Moderatör (BBRR)
ya nasılda unuttum ben bu tophane tanışmasında yıllardır görmediğim bir güzel kızı gördüm ufacıktı kıvır kıvır gür saçları hiç deişmemiş ama artık küçük değil genç kız hatta motorcu olmuş kimmi black-red, tabiki 1983-84 yılında muşta babalarımızın görevi nedeni ile aynı lojmanlarda oturmuştuk. kemal abi dediği kişide her istanbula geldiğimde evinde kaldığım çocukluk arkadaşım oda THY de kaptan pilot şu an
black-red, uzun yıllar sora tekrar görüştüğümüze çok sevindim :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
güzel bir İstanbul gezisi olmuş.
bir dahaki sefere çayımı içmeye beklerim

resim020small8ie.jpg

olcay polat alemdar gibi çıkmış :) metehan? barış abi? ne bu el öpmeler felan.

güzel bir İstanbul gezisi olmuş.
bir dahaki sefere çayımı içmeye de beklerim barış abi eheh

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Adam geldi de bi çay bile içirmediniz be :p

Yazılara resimlere bakınca aklıma gelen özlü sözler ....

Geçmiş zaman olur ki....

Kimler geldi kimler geçti...

Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var.

Sen yolcu, ben Hancı (BBRR)

Siteden bir ayrıldım, nerdeyse batıyordu....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar