Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir cumartesi günü hem gezmek hemde motoru test etmek için mucur ilçesine gecmeye gitdim. asıl amacım ilerde uzun yola gidersem motor ana yolda nasıl gitdiğini görmekti. toplam 50 km civarı. işte motorum.
Abi, motosikletin hayırlı olsun.Motosiklette düz tigera göre ne farklar var.Vibrasyon var mı biraz bilgilendirirsen seviniriz.
Kazasız sürüşler dilerim.:wiinkk:
öncelikle motorun hayırlı uğurlu olsun...
bende tiger ın 2005 modeli var... gerçi şu aralar ayrıyım ve çok özlüyorum motorumu...
uzun yol için şunu diyebilirim; ben tiger ile istanbul-ankara-eskişehir-istanbul gibi bir yol yaptım.. cuma akşam saatlerinden istanbuldan yola çıktım ankaraya doğru. cumartesi öğlene doğru ankaradan eskişehir ve pazarda isstanbula döndüm...
marka fanatikliği yapmak istemem ama kendi sınıfından hangi motor bu performansı koyar bilmem...
kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.. aklına takılan bişi olursa sorabilirsin.. saygılar
Eskici; İyi bir gezi yapmışsın. motor da felan şişme oldumu? Ortalama hızın kaçtı? kaç kilometrede mola verdin? merak etdiklerim bunlar. Beni bilgilendirirsen sevinirim.
Demirgürsel; motor daha 300 km de olduğu için fazla sıkmak istemiyorum. eski mondıal 125 kt'em ile uzun yola çok gitmiştim. maksat test etmek.
Hani yavvv gezi resimleri 3 tane motor resmi koymuşsun böyle gezimi olur? hiç değilse "yeni motorum nasıl diye" başlık açsaydın.Neyse motorunun yeniliğine sayıp bir dahaki gezilerde bol foto isteriz ona göre.