kısa bi video da benden:)

Videoyu seyrettim,harika oLmus sercan.YoL dayanmıo kardeşime :) Yeni videoLarınıda bekLiyoruz :cat:

Hoş hoş, özlenilen hareketler bunlar :)
eline sağlık kardeş

valla kardes, basta da yazdim zaten oylesine attim videoyu, daha aksiyon falan yapmadim ama bu hafta bitane yapip koyacam haa niye mi, sıkıntıdan iste:mrgreen: :mrgreen: aslina bakarsaniz aksiyo degil de doga manzaralari olacak:)

Abicim süpersin valla.... Harika bi klip olmuş. Tamam bundan sonra MT İzmir in görüntü yönetmeni sensin. Bende çekim yapmayı severim. Beraber güzel şeylere imza atabiliriz:) Gel artık olum özlettin kendini.......

[YT]_-FHVEx6YkU[/YT]

Öğrenebilmek için lütfen mesajımı alıntı yapıp inceleyiniz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel olmus devamıda gelecek diyorsun bekliyoruz...

Abicim süpersin valla.... Harika bi klip olmuş. Tamam bundan sonra MT İzmir in görüntü yönetmeni sensin. Bende çekim yapmayı severim. Beraber güzel şeylere imza atabiliriz:) Gel artık olum özlettin kendini.......
:p :p :p kardesim ben izmir e gelene kadar zaten bi gezi daha yaparsiniz Ayvalik'a:mrgreen: :mrgreen: mt izmir icin kameraman da oluruz, yonetmende , zaman zaman calgici da:queen:

güzel video eline saglık...
tesekurler,
DISHY
Öğrenebilmek için lütfen mesajımı alıntı yapıp inceleyiniz...[/QUOTE]
dishy, tavsiyen icin saol ama bilmiyorum benim bilgisayarda mi problem yoksa nette mi bilmem ama goruntunun uzerine tikladigim zaman tum mt pencereleri bi an da kapaniyor... yani boyle izleyemiyorum... sende de oluyor mu?

güzel olmus devamıda gelecek diyorsun bekliyoruz...

valla bunu oylesine attim ama daha guzelleri yolda, cıkıp biraz video cekeyim yapicam biseyler:)

dishy, tavsiyen icin saol ama bilmiyorum benim bilgisayarda mi problem yoksa nette mi bilmem ama goruntunun uzerine tikladigim zaman tum mt pencereleri bi an da kapaniyor... yani boyle izleyemiyorum... sende de oluyor mu?

Yoo, ya tam anlayamadım problemini ya da anladıysam bende öyle bişey olmuyor..

Yoo, ya tam anlayamadım problemini ya da anladıysam bende öyle bişey olmuyor..

simdi senin bu gonderdigin goruntunun play tusuna bastigim an, tum motosiklet.net sayfalarim bi an da kapaniyor... yani siliniyor ve bastan giriyorum siteye... belki de benim pc ya da baglantim yuzundendir...
yine de tavsiyen icin tesekurederim...

çin malı ama gayet güzel.Çekimlerin çok iyi.helal ossun.devamını bekleriz :cat:

on numara olmus aga devamını bekleriz süpermoto budur aga
sagolasin Ahmetim...

ben diyorum sen beni krosscu yapcan bu gidişle ellerine sağlık :)
olcak olcak... senin ybr de cross olcak:)

çin malı ama gayet güzel.Çekimlerin çok iyi.helal ossun.devamını bekleriz :cat:
tesekurler dostum...cekimler samsung d 600 cep telefonu ile:) cok azi da fotograf makinasiyla:)

eline sağlık videon çok güzelmiş:) Senin olduğun yerde crossçu olunur ama istanbulda mecbur asfalt makinaları gerekiyor:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar