Skullhunter' Alıntı:Normal koşullara yakıt sistemiz temizleyicisi kullanmak gerekirmi kac kmde bir temizlemek lazım.
bence arabalardaki gibidir, bi kac depoda bir kullanmakta fayda vardır
Skullhunter' Alıntı:Normal koşullara yakıt sistemiz temizleyicisi kullanmak gerekirmi kac kmde bir temizlemek lazım.
bence arabalardaki gibidir, bi kac depoda bir kullanmakta fayda vardır

Kış bakımı için alakalı link...Herşey ayrıntılı anlatılmış...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=530&highlight=k%FD%FE+bak%FDm%FD
Ben motosikletini kullanmadan duramayacağını varsayıyor ve...![]()
aytsakal kardeşim bu istegin İzmir de yaşaman ile paralel olmasın sakınkeşke oralarda yaşasaydım, işte o zaman asla motoru yatırmayı düşünmezdim kışın, aslında içimden şiddetle kışında kullanmalısın diye bir düşünce geçmiyor değil ama malum İstanbul şartları, çok güvenemiyorum kendime
biker, katılıyorum sana, biraz daha araştırınca adac eğitmenin Kemal Beyin yorumlarının daha mantıklı oldugunu düşünmeye başladım, kış için sanıyorum onun yazdıgı şekilde tedbir alacagım
Sanırım bende bariz bir tatlı su motorcusuyumKış bakımı için alakalı link...Herşey ayrıntılı anlatılmış...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=530&highlight=k%FD%FE+bak%FDm%FD
Ben motosikletini kullanmadan duramayacağını varsayıyor ve...![]()
aytsakal kardeşim bu istegin İzmir de yaşaman ile paralel olmasın sakınkeşke oralarda yaşasaydım, işte o zaman asla motoru yatırmayı düşünmezdim kışın, aslında içimden şiddetle kışında kullanmalısın diye bir düşünce geçmiyor değil ama malum İstanbul şartları, çok güvenemiyorum kendime
biker, katılıyorum sana, biraz daha araştırınca adac eğitmenin Kemal Beyin yorumlarının daha mantıklı oldugunu düşünmeye başladım, kış için sanıyorum onun yazdıgı şekilde tedbir alacagımİkimizde bu işte yeniyiz hemen hemen aynı zamanlarda satın aldık...Bu pazar yağmurda turladım biraz sende denemiş olmalısın lastik değiştirmeden olmayacak zor oluyor ani gaz vermelerde arka lastik sağa sola çekiyor...Bu arada İzmire bekleriz ...
Sanırım bende bariz bir tatlı su motorcusuyumİkimizde bu işte yeniyiz hemen hemen aynı zamanlarda satın aldık...Bu pazar yağmurda turladım biraz sende denemiş olmalısın lastik değiştirmeden olmayacak zor oluyor ani gaz vermelerde arka lastik sağa sola çekiyor...Bu arada İzmire bekleriz ...
aynen, yağmurda mevcut lastikler bana da hiç güven vermedi, bir iki kere arka lastik yolda gezinince ben de korktum, bunun dışında ıslanmak o kadar koymadı da diğer arabaların arkasından çıkan sulu çamur çok rezil, işe gidip gelirken köprü yolunu kullnadıgım içn bundan kaçmak da pek mümkün değil, işe gidene kadar çamur içinde kaldım
bu arada kasımda sanıyorum iş için iki - üç günlüğüne İzmire gelecegim, geldigimde mutlaka görüşelim
aynen, yağmurda mevcut lastikler bana da hiç güven vermedi, bir iki kere arka lastik yolda gezinince ben de korktum, bunun dışında ıslanmak o kadar koymadı da diğer arabaların arkasından çıkan sulu çamur çok rezil, işe gidip gelirken köprü yolunu kullnadıgım içn bundan kaçmak da pek mümkün değil, işe gidene kadar çamur içinde kaldım
bu arada kasımda sanıyorum iş için iki - üç günlüğüne İzmire gelecegim, geldigimde mutlaka görüşelim
Bekliyorum geldiğinde mutlak haber ver görüşelim Ertuğrulu Samsunda ziyaret ettim seninlede tanışırız inşallah...
Arabalardan sıçrayan su grenaj olmadığı için gerçekten çok can sıkıcıydı naked ların en kötüyönü önden gelen rüzgara ve nesnelere direk maruz kalmamız...