Kış Scooter'e bal gibi de binilir :)

n679165296_658980_2987.jpg

Her mevsim motor keyfi :)
Bu fotoğraf geçen kış Kaşmir'de çekilmiş...

o motor orda donmuş kalmış...
o çocukta hatıra fotoğrafı çektirmiş....:queen:

Mersin İl Temsilcisi
yav üstünde olmak değil, gitmek önemli. bazı fizik kuralları vardır, lastikli yer araçlarının gidebilmesi için zemine tutunabilmesi gereklidir. görülüyor ki yer jilet gibi kaygan ( erzurumda askerlik yapmıştım) soğuğa çare var ama zemin müsait değilse 4 tekerliler bile gidemiyor ki :)
ama bu arkadaşı da cesaretinden tebrik etmek lazım..

yav üstünde olmak değil, gitmek önemli. bazı fizik kuralları vardır, lastikli yer araçlarının gidebilmesi için zemine tutunabilmesi gereklidir. görülüyor ki yer jilet gibi kaygan ( erzurumda askerlik yapmıştım) soğuğa çare var ama zemin müsait değilse 4 tekerliler bile gidemiyor ki :)
ama bu arkadaşı da cesaretinden tebrik etmek lazım..

Yürekçe arkadaş,

2 yıl evvelki o acaip kış şartlarında, çin malı bir motoru olan gazete satıcısı arkadaş, 20-30 cm kar kalınlığında ve gözlerimin önünde işine devam etti:silent::silent: Kaç kere düştüğünü sormadım ama, hacı yatmaz gibiydi yeminnen:cat:

valla helal olsun ama o motosıklet hareket etseydı uzerındekı karlar duşerdı burda bı çelışkı var :)

Kar yağmadıkça binicem motora. Kar yağınca zorlamanın alemi yok :)

benim babamda diz boyu karda motor sürermiş hemide bildiğimiz mz jawa felan düşünce hiçbişey olmuyo diyo :D sert yerde kaymak kötüymüş ama ne olursa olsun çok güzelmiş :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biz ankara da hep karda binerdik... Buz olunca tehlikeli oluyordu..Karda zevkli olur... :cat:

heykel bence :queen:

Bencede:mrgreen:

Yürekçe arkadaş,

2 yıl evvelki o acaip kış şartlarında, çin malı bir motoru olan gazete satıcısı arkadaş, 20-30 cm kar kalınlığında ve gözlerimin önünde işine devam etti:silent::silent: Kaç kere düştüğünü sormadım ama, hacı yatmaz gibiydi yeminnen:cat:

Yumuşak yumuşak,düşe kalka biniyodur zavallım:).
Derya bebiş nasıl abi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 1 hafta karda motosiklet kullandım ... inanın çok zevkli en ufak hatanızda affetmiyor anında yerdesiniz ..:) tuni sen karda motosiklet kullanmayı düşünmüyorsun değilmi

ben biniyorum kışlık kar tekerleğimde var kar zincirimde var ama karda binerim

karla buz arasında dağlar kadar fark var buzda 2 tonluk 4 tekerli araçlar tutunamıyor yolda dans ediyor kaldıki 200 kiloluk motor ne yapsın

ben buzda düşmedim ama çok kaydım motorun arabaya göre avantajı şudur geçen sene buna çok şahit oldum buza denk geldinmi motoru kontrol etmek çok kolay tabi kışlık tekerleğin ve zincirin varsa ama araba kontrolden çıkarsa olay bitiyor pervane gibi yolun ortasında dönmeye başlıyor esas tehlikeyide zaten bu kontrolsüz kayan araçlar oluşturuyor motorcular için..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne zevk ama..

3.Resimdeki motor Honda CRF 250 olması lazım..Ah ah..bende bi olsa o motor yada benzer bi cross...burayı resimlere boğarım..hem o kar ne ki..içimdeki cross ateşi dinmek bilmez yanıyor :)...şöyle yatıyorum da hemen aklıma köyüm gelio ve dağları tabi ki...virajları filan alıyorum tepelerden atlıorum...batağa giriyorum...yok yok ölmeden sağlam bi cross almam lazım...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
insan mecbur kaldımı garibanlıktan kışında biniyor valla ama zevk ve spor için olana lafım yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar