Yeni lastikleri 300-400km sürdükten sonra maksimum performansının yüzde 80'inden fazlasına ulaşıyor benim görüşüm.
Tamamdır 300-400 km dikkatli bi şekilde devam ederim. Teşekkürler:rendeer: İnşallah bu konuda lastik taktırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olur. Zamanla farklı koşullarda daha iyi anlıcam lastiğin yol tutuşunu. Ama şimdilik şunu söyleyebilirim bi kaç dikkat ettiğim nokta.
- Eski lastiğim duro asfalt çizgilerinde sağa sola yalpalama yapıyodu şimdilik michelinde yapmadı. ( Denizlide çevre yolundan çıkarken özellikle denedim)
- Eski lastiğim duroda çakılda ön ve arka sağa sola yalpalıyodu. Michelinde yalpalama çok az hissettim. ( Her gün eve girerken geçtiğim yoldur. asfaltın üzerine mıcır döküldü ama üst kısım tamamen mıcır bunada özellikle dikkat ettim)
- Eski lastikte arka 130 ve ön 100 tabandı. Şu anda arka 90 ön 2.75 ebatlarında. Net olarak söyleyebilirim benim motorumda 1 vites farketti inanıyorum ki yakıtta düşecek ( Her zaman eve gelirken çıktığım çevre yolu yokuşunda denedim )
- Eski lastikte virajlarda daha yeni yeni motoru yatırmaya başlarken bile özellikle arka lastik yalpalamaya başlıyodu yol tutuşu 0 dı. Michelinde kesinlikle öyle birşey yok.
Bu gibi ufak farkları belirtmek istedim. Duro ile michelin zaten bir tutulmaz ama motorunda kötü lastiği olan arkadaşlara bu bilgiler fikir verebilir.