- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar,
Epey zamandır yatan ( kış boyunca ) bir Jinlun j150-5 motorum var.
kendim çapımda bana yetiyor işte bu motorsiklet.İnşallah ileriki zamanlarda daha iyisini alabilirim.
Motor epey zamandır yattığı için biraz hamlık var sanırım. Hatta bir kere çalıştırmayı denedim ama sanırım akü bitmiş, anahtarı çevirmeme rağmen elektrik dahi gelmiyor, sonuç olarak motor çalışmadı
ale: Bunu sürmeye başlamadan önce ne gibi bakımlar yapmak lazım. Örneğin geçen yaz motorsiklet tam randıman vermiyordu.Bu neden olur diye azıcık araştırdığım bazı yerlerde bujilerin değişmesi, hava filtresinin temizlenmesi, yağın değişmesi gibi işlemlerin yapılması gerekir diye bilgiler vardı.
Sizce ne gibi bakımlar yapmak gerekir, performans için nerelere dikkat etmek lazım. Bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar vardır mutlaka yardımcı olursalar sevinirim.
Sağlıcakla Kalın...
Epey zamandır yatan ( kış boyunca ) bir Jinlun j150-5 motorum var.
kendim çapımda bana yetiyor işte bu motorsiklet.İnşallah ileriki zamanlarda daha iyisini alabilirim.
Motor epey zamandır yattığı için biraz hamlık var sanırım. Hatta bir kere çalıştırmayı denedim ama sanırım akü bitmiş, anahtarı çevirmeme rağmen elektrik dahi gelmiyor, sonuç olarak motor çalışmadı
Sizce ne gibi bakımlar yapmak gerekir, performans için nerelere dikkat etmek lazım. Bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar vardır mutlaka yardımcı olursalar sevinirim.
Sağlıcakla Kalın...