[Kırşehir MT]

Kırşehir ili motosiklet grubu
Kırşehir ili, Türkiye Cumhuriyeti'nin İç Anadolu Bölgesinde yer alan bir ildir.

1867 yılında bucak, 1869 yılında ilçe, 1870 yılında sancak olmuş, Avanos, Keskin ve Mecidiye (Çiçekdağı) ilçeleri Kırşehir'e bağlanmıştır. 1921 yılında bağımsız mutasarrıflık, 1924 yılında il olan Kırşehir'e Avanos, Çiçekdağı, Hacıbektaş, Mucur ilçeleri bağlanmıştır. 1944 yılında ilçe olan Kaman, Kırşehir'e bağlanmıştır.

20 Temmuz 1954 tarihinde Başbakan Adnan Menderes'in siyasi rakibi Osman Bölükbaşı'nın memleketi olan Kırşehir'den her seçimde tulum çıkarmasından duyduğu kırgınlık hissinden kaynaklanan bir politik karşı hamle olarak, Nevşehir il, Kırşehir de Nevşehir iline bağlı bir ilçe haline getirilmiş Çiçekdağı ilçesi Yozgat'a, Kaman Ankara'ya, Hacıbektaş, Mucur ve Avanos da Nevşehir'e bağlanmıştır. Kırşehir 1 Temmuz 1957'de tekrar il haline getirilmiş, yeni ile Yozgat'ın Çiçekdağı, Ankara'nın Kaman ve Nevşehir'in Mucur ilçeleri bağlanmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
benden başka sitede kırşehirli var mı kırşehirde motosiklet çok ama bi grubumuz yok gezi düzenleyemiyoruz.

1988-1994 yılları arasında Kırşehir'deydim. İlk ve orta okulumu orada okudum babamın memuriyeti dolayısıyla.Fakat Artık Bursa'dayım. Ahi Evran şehrine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

selam bende ğeldim buradayım sitede eski burada yeniyim şimdilik sadece özğür ve ben varız ğaliba

ben de varım dostum sadece 2 kişi değilsiniz benle beraber 3 kişi olduk :)

selam kırşehirli dostlar bende kaman demirliiyim ama istanbulda yaşıyorum burda nafakamızı kazanıyoruz ama ana vatanımız tabıkı kırşehir ne mutlu kırşehirliyim diyene

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

iyi seneler olsun kazasız belasız cumleten anadolunun guzel insanları :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar 2010 da hayallerimize çabucak kavuşmak dileğiyle.

slm... ben yozgatlıyım istanbulda yaşıyorum..dün kırşehirdeydim.. harman otomotivden bir adet tarnsit kamyonet aldık.. misafir perverl
iğinden dolayı kırşehir halkına esnafına polis karakolunda 5 dakikada russat basan amirine ve harman otomotiv e teşekkürü borç bilirim...

slm dostlar bende kırşehirliyim ama nevşehirde yaşıorum ama sık sık gelip gidiorum

Ben izmir'deyim kardeşim :D AMA her yaz güzel memlekeTİM, Bozkırına yeşiline doyamadığım Kırşehir'e gidiorz. Hani İzmir güzel şehir denizi kızları :D falanda ben dünyalara değişmem Kırşehir'deki bağ evimizi çok seviyorum yeşilini,suyunu,toprağını, bağ evindeki köpeğim lassie ile rex i :D. geçen yaz bisikletle az gezmedim bu yaz da hayırlısıyla motor la gezicem çıkıcam dağ tepe Seyfe Gölü manzaralı tepemde güneş batımı, güneş doğumu güzel anlar yaşayacağım İNŞALLAH...

Kimse girmiyor heralde foruma xD . Ya ben bir şey soracağım Kırşehir de trafik polisleri, sivil polisler motorları ne sıklıkla kontrol ediyor ehliyeti, evrakı fln? Yani yolda çevirip soruyolar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar