Kırmızı'nın Rüyası

Ne desem, nasıl seslensem? Herhangi bir hitap şekli gerekli mi? Değil gibi. Neden bunun çelişkisini yaşadım ben de bilmiyorum. Kırmızının rüyası mı dedim ...

Merhaba, normal dünyanın anormal insanları ve anormal dünyanın normal insanları.

Bu rapor hem iki tane CRF 250 alım Ve benim lise yıllarım hayalinin gerçek oluşunun özetidir kısaca

Bende VFR 800 VE kız arkadaşımda CBR 125 ayak uyduramayınca bu işin orta yolunu bulmak lazım derken oldu herşey bir anda

Ve o mu bu mu şu mu derken ufak tartışmalar sonucu orta yolda buluşuldu...

Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan

VEHBİ beni ankaradan alıp beypazarına götürüyor Tenere ile mi Hayabusa ile mi gidelim dedi enduroya her daim biniyoruz

dedim biraz heyecan katalım geziye dedim , demez olaydım

140 ı geçmemiş ben artçı iken 220 , 280 nasıl geldik Beypazarına anlamadım

Eskişehir grubu gözüktü

Ve gezmeye başlıyoruz beypazarrı caddelerinde

'' Çocuklukların hakkı verilerek yaşandığı bir yerde büyüdüm ben.

Öyle çocuk parkı falan da yoktu büyüdüğüm yerde ama ağaç dallarına kurulmuş salıncaklar vardı

her havaya doğru yükseldiğimde yüreğimin ağzıma geldiğini hissettiğim. ''

vehbi dostum bu foto benden sana gelsin :)

Sonra benim deyimimle çimen yiyoruz köylü pazarından aldığımız :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

Kaydırağımız yoktu belki ama ipli tahta kızaklarımız vardı birbirimizi çekiştireceğiz diye kızarmaktan domatese döndüğümüz…

Her sokak arası bizim için oyun parkı sayılırdı. Sokak aralarında atlardık ipimizi,

sokak aralarında oynardık saklambacımızı, sekseğimizi. Baharı, yazı, kışı sokak aralarında yaşardık kızlı erkekli…

Ve yeni motora ilk biniş...

Her mevsimin çocukluğu ayrı güzeldi. Yazın da hakkını verirdik kışın da…

Soğuk kış günleri karların içinde bata çıka oynadığımız kartopunun verdiği hazzı, bugünkü teknolojik hiçbir oyuncak vermez benim nazarımda. Soğuktan el ve ayak parmaklarımızı hissetmeyene dek oynardık. Elimizi ayağımızı, burnumuzu, yanaklarımızı hissetmezdik belki ama çocukluğumuzu dibine kadar hissederdik…

Eskişehirden dost hakkı motorumu getirdikten sonra inözü vadisine yemeğe geçiyoruz , Eskişehir M.K. ve hakkıya çok teşekkürler...

ve ayrılık vakti ,karabüke dönüş zamanı

Ve Kırmızı ile İLK gezi başlar

burada durma sebebimiz dolu yagışından artık parmaklarımızın acıyıp dayanamayarak durmamızdan :)

hedef kastamonu merkezde bulunan botonik park gece konaklama

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Delilik gençliğin dostu akıllılık yaşlılığın süsüdür.

ve ekmel hocayı ugurluyorum ve iklimayla tekrar buluşuyoruz

Benim en iyi dostum terzimdir. Çünkü ne zaman beni görse derhal o andaki ölçülerimi alır. Oysa bütün öteki tanıdıklarım
benim hala eskisi gibi olduğumu düşünürler.
Bernard Shaw

Buda bizden çifte aşk selfiesi...

ve çıkıyoruz yola

Montesquieu : Mert olmayan bir insanla işe başlamaksonu gelmeyecek ya da sonu kötü bitecek bir yola çıkmak demektir...

devam edecek..

Güle güle kullanın Celil abi motorunu gördüm geçen, konuyu bekliyordum :)

öyle karma karışık bir haldeyim ki, ağlaya ağlaya gülesim var...

Mümkün olduğunca asfalttan gitmemeye çalıştık...

Bilinçli ve kararlı biçimde ‘Hayır’ demesini bilmeyen bir kişinin ‘Evet’leri de anlamlı ve değerli değildir.

ve köyüme geliyoruz

Köyümüzün dernegi hıdırellez şenlikleri düzenliyor ,karabük ili Eflani ilçesi çalışlar mahallesi seneye davetlisiniz belki yarışmalarda bir horozda size düşer

araba yarışmacıları ve 2014 model araçları

Geleceği merak etme, nasıl olsa gelecek. Ama geçecek olanı iyi düşün, çünkü aklından silinmeyecek..

İnsanlar aynı transformens gibi neye dönüşeceklerini bilemezsiniz..

Çember yarışçıları...

hızlı olan kazansın

büyük erkekler koşu birincisi ve horozu

küçük bayanlar birincisi ve horozu...

Ve biz yolumuza devam ediyoruz...

Lüks Villalarda Yaşayamadım Ama ; Gökyüzüne Baktığımda Bütün Yıldızlar Benimdi...

Yere düştüğün an ne kadar yüksekte olduğunu.. Duvara çarptığın an ne kadar hızlı olduğunu.. Kaybettiğinde ise ne kadar çok sevdiğini anca o zaman anlarsın..

Şimdi Çıkıp gelsen Şu paylaşımin altına Ben geldim desen, Ne güzel olurdu..

Ben buraları avucumun içi gibi bilirim, merak etme kaybolmayız. Fakat şimdi direğe doğru gidiyoruz galiba.

ahanda kaybolduk :)

egzot vidası gevşeyip düşmüş durdugumuzda farkediyorum ve hemen bakıma alıyorum crf yi

ve valla kanyonundayız

ve kanyonda nirvanaya ulaştıgım anlar..

Kahpelik Bu Kadar Zirvedeyken ; ADAMLIK Mücadelesini Verenlere Sonsuz Saygılar.

Tabagına Yiyebilecegin Kadar Yemek. Hayatına Sevebilecegin Kadar İnsan al.İsrafın Lüzumu Yok.Tabaktaki Yemek Karnını Hayatındaki Fazla İnsan da Basını Agrıtır.

ve hedef ılıca şelalesi

Bukalemun derisinden elde edilen sıvının göze damlatıldığında göz rengini değiştirdiğini biliyormuydunuz ?Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum. :)

ya bu kadınları anlamak çok zor tanıştığımız günden beri bi tek taş almadın bana diye başımın etini yedi durdum yolda aldım verdim tek taşı kabul etmedi illa 2bin 3 bin lira kuyumcuyu zengin edecez

Hɑyɑt, bir fotoğrɑf mɑkinesi objektifi değil. Ne yɑzık ki; her kɑresinde gülemiyorsun...

Azdavay da beklemediğimizden fazla kalitede bir restorant buluyoruz...

İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için sevmekten korkuyor. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için. Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için.. Yaşamayı bilmek ümidiyle

Çikolata : 8 harf, Dondurma : 8 harf, Kızartma : 8 harf, Çiğ Köfte : 8 harf, Sarılmak : 8 harf, Demek ki Mutluluk 8 harfmiş. O değil de : Mutluluk kelimesi de 8 harf :)

hayatınızdan MUTLULUK hiç eksiz olmasın

Müze Kent Safranbolu'dan Selamlar

şimdilik cbf150 ye piniyorum ,eğer motorumu satarsam ilk alacağım motor crf 250 olur,fotoların arasında gs650 ile crf 250 vardı inan dostum crf 250 daha diri ve gösterişli duruyordu,güzel ötesi bir paylaşımdı, samimiyetle 10 numara, ve ayrıca senin gibi çok çesitli motosiklet kullanan birisinden öğreneceğimiz çok şey var ,saygılar...

Çok güzel bir gezi yapmışsınız. Harika anlatımınız ile 10 numara 5 yıldız olmuş. :)

gezi raporlarını ve fotoğraflarını ilgiyle takip ediyorum...

çok güzel bir gezi olmuş imrenerek baktım...yazdıklarınızı da tüylerim diken diken okudum emeğinize sağlık

Gene şiirsel tadında bir rapor ve her zamanki gibi nefis . Yüreğine sağlık :rendeer:

SÜPER GEZİ OLMUŞ TEKERİNİZ ZEVAL GÖRMESİN..
19 MAYIS GÜNÜ İNŞ. SAFRANBOLU GEZİSİ YAPACAĞIZ BOLU MT OLARAK. BİRLİKTE BİR ÇAY İÇMEK İSTERİZ :)

Celil abi özletmiştin kendini. Tekerine, yüreğine sağlık. Kazasız belasız sürüşler.

VAY BE = )

NE MACERA =)

YAZILAR ÇOK GÜZEL RESMLER DE=)

RESMEN HAYAL GİBİ BUNLAR

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şiir tadında olmuş. Okudukça sonunu merak ettiğim, sona geldikçe devam etmesini istediğim bir yazıydı. Eline, yürüğine sağlık. Kazasız sürüşler.

çok güzel bi gezi olmuş. normalde pek ilgimi çekmez ama bu tarz gezi ve resimleri görünce cross alasım geliyo :)

çok güzel bir gezi olmus anlatım harika ALLAH cc. Mutlulugunuzu Bozmasın.Kazasız Sürüşler Dileğiyle.

Güzel gezi ve güzel yazılar. Harika olmuş.

Bu CRF'lerin egsoz civatasında kronik bir sorun var. Dün soma'ya giderken ekipteki CRF'nin de egsoz civatası düşmüştü.

kesinlikle kronik allahtan tedbirli yim yanımda her zaman takımların içinde vida civata muadilleri bulundururum

İzmir İl Temsilcisi
Vallaha begenmemek ozenmemek ımrenmemek elde degıl :)

Bende cok ısterdım kız arkadasımla yol yapabılmek bırlıkte surebılmek :) Zaman gelır ınsallah bu karelerı bende yasarım :)

Tekerınız duz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar