Kırmızımı-Beyazmı?

Arkadaşlar abiler 15-20 gün sonra mondial 125 mh drift alıyorum renk konusunda kararsızım birazcık yardım edermısınız... Teşekkürler
mondial-125-mh-drift-360-33.png

mondial-125-mh-drift-360-33.png

Farklı motorlar hakkında yorum isteseydin belki seçim hakkında nacizane yardım edebilirdik ama renk konusunda hangisi hoşuna gidiyorsa onu almalısın diye düşünüyorum .

dünyada o kadar renk varken kendinize akla karayı seçmeyiniz :mrgreen: Kendi motorumda siyah :p

Butun herkese teşekkür ederim kırmızı benimde içimi tırmalıyordu kırmızı son kararım. 15-20 gün sonra 3 yıldan beri motorsuz takip ettiğim forumu driftli olarak takip edeceğim bana 3 senede verdiğiniz bilgilerden dolayı hepinize teşekkür ederim. tesekkurler mt ailesi..

Hadi biraz çarşıyı karıştıralım benim burada bir Cafe sahibinde var beyaz gerçekten motoru olduğundan çok daha babadan gösteriyordu, daha önce bayii de gördün mü bilmiyorum fakat görmediysen mutlaka bak derim. Ben ikisini gördüm onun için böyle bir yorum yaptım fakat tabii bir yer de senin zevkinde önemli :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence beyaz :)
çünkü yeni trend bu,Bütün büyük markalarda son yılların favori rengi beyaz.

beyaz daha gusel bence :) benim motorda beyaz hem kir de gostermio :) hayırlı olsun diyim şimdiden

Gerçekte yan yana durunca beyaz daha güzel. Fotoğraflara aldanmayınız.

kırmızının albenisi bir başka ben buradayım diyor. ben farklı olmak istiyorum, görüntü önemli değil diyorsan her zaman beyaz.

Resimlerde beyaz kötü durmuş.
Kırmızı daha iyi gibi ama.

Beyaz drift gördüm canlı , çok hoştu.
Yani gözle görünce işler değişebilir.
Bence gidin bayiye siz karar verin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar