Kırmızı ybr ye jant rengi ...?

Evet arkadaşlar ybr 125 motorum var kırmızı renkte jantları siyah ve bakınca içim kararıyor benim şuanda aklımdan geçen renkler nikelaj kromaj yhada altın rengi lütfen ciddi öneriler istiorum fikirleriniz benim için önemli kavga gürültü için asla yazmayın rica ediorum saygılar bekliorum ...?

Dostum bence kendi zevkine göre en güzeli hangisi ise onu yap herkesin zevki faklıdır çünkü. Bana sorarsan kromaj hastası olduğum için kromaj derim :cat:

Kemik beyazı yaparsan çok şeker durur :wiinkk:
Yani mat beyaz :wiinkk:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorunuz ne renk olursa olsun. Jantlariniz sele rengi olursa gayet hos görüntü ortaya cikar bence..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kırmızı-Siyah en büyük Es-Es.:queen:

siyah kırmızı her zaman iyidir Forza Es'Es..:p galatasarayada koyduktan sonra daha bi güzel

normal kırmızı olan rengini beyaza boya ve türkiyedeki ilk beyaz ybr senin olsun :p

arkadaşlar beyazda düşündüm düşünmedim deil ama çok sırıtıcak die tahmin ediorum

Bence siyah daha güzel , bide kırmızı şerit cekersin daha da güzel olur. İlla ki yapacağım diyorsanda nikelaj değilde mat gri yaparsan daha iyi olur nikelaj cok cabuk cizilir diye düşünüyorum :)

normal kırmızı olan rengini beyaza boya ve türkiyedeki ilk beyaz ybr senin olsun :p

Yok hacı orda yanıldın daha önce motoru komple beyaza boyayan var :queen:
19594844ykd.jpg

19594844oah.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar