Kırmızı ve Mavi TR yazıları arasındaki fark ?

TR kısmını Kırmızı yapmanın asıl amacını kimse bilmiyor sanırım.
Bu bir protestodur. Avrupa birliği karşıtlarının yaptığı ve ortaya çıkardığı şeydir. Tabii çoğu insan hava olsun diye veya başkasından görüp heveslenip yapıyor. Biraz siyasete kaçıyor olabilir...

Benim de bildiğim bu. :cat:

açıkcası bilmeden olsa da yapmak istediğim şeyi yapmışım demekki.

polis amcalar kıllık yaparsa 55 ytl cezası var haberiniz olsun
sanki ceza kesmek isterlerse herşeyden kesıyolar o baska tabi

bir de ekleme yapabilirmiyim bazılarındada ay yıldız var fark olarak :)
benim plakam tertemiz bagajımda duruyor :)

Amaç nedir?
Neden yasal olmayan birşey yapıyorlar?

İdeolojiyi plakaya yansıtmanın manası nedir hiç anlamam. Ben orayı kırmızı beyaz yapıp birde Türk bayrağı koyunca dahamı vatansever oluyorum? Yada benim plakamda Mavi olan TR yazısı beni light vatansever falanmı yapıyor?..

Her konuda olduğu gibi bu konuda da bölünme, ayrışma ve hepsinin öncesinde şovenizm sevdası içindeyiz!

Lafım meclisten dışarı.. Ancak sokakta görünen ne yazıkki bunlar!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu işlemi yapmanın nedeni,bayrak renklerimizin kırmızı beyaz olmasına rağmen,avrupa birliğinin direktifleri doğrultusunda ,uluslar arası ülke plaka kodumuzun mavi beyaz olarak istenmesidir,kısacası bu yapılan davranışta milliyetçilik doğrultusunda,bi nevi tepkidir,yasak olduğu tartışılmaz olup,ceza yazıp yazmamak polisin insiyatifi doğrultusundadır SAYGILAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
TR kısmını Kırmızı yapmanın asıl amacını kimse bilmiyor sanırım.
Bu bir protestodur. Avrupa birliği karşıtlarının yaptığı ve ortaya çıkardığı şeydir. Tabii çoğu insan hava olsun diye veya başkasından görüp heveslenip yapıyor. Biraz siyasete kaçıyor olabilir...

teşekkürler, sayende öğrendim sonunda...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu işlemi yapmanın nedeni,bayrak renklerimizin kırmızı beyaz olmasına rağmen,avrupa birliğinin direktifleri doğrultusunda ,uluslar arası ülke plaka kodumuzun mavi beyaz olarak istenmesidir,kısacası bu yapılan davranışta milliyetçilik doğrultusunda,bi nevi tepkidir,yasak olduğu tartışılmaz olup,ceza yazıp yazmamak polisin insiyatifi doğrultusundadır SAYGILAR

doğrudur, şuan ki plakalarımız gümrük birliği kapsamında olduğumuzu gösterir niteliktedir. eğer avrupa birliğinde olsaydık ( 2025 de gireceğimizi hala uman şirincikler var :p:bounce: ) mavi zemin üzerinde avrupa birliğinin bayrağı olan yıldızlarda olacaktı,

kırmızı zemin veya türk bayrağı yapanlar AB ye tepki vs için yapıyorlar, halbuki bayrak kanunu na göre bayrağımızın heryerde serbestce kullanılabilmesi mümkün değil, plakada stikır yapılabiliyormu yasak bundan dolayı mı onu bilmiyorum :)

kırmızı tr

benım motorsıletımınde plakası kırmızı teree ben aksesuar olsun dıye dıyılll kırmızı tr nın ustune ay ve yıldızz yapıstırmak ıcın yaptım bayragımızın her yerde dalgalanması ve gorunmesını ıstedıgım ıcınn :queen:

mavi daha güsel duruyor bence yahu bu plakaları boyattırsak trafik bişey dermi yazılarını birazdaha geniş yazdırmak istiyorum???????

bende düşünüyordum öyle yapmayı duydum ki 52 YTL lemiş cezası diye.

Biraz kirden görünmüyo ama bunu mu diyorsun ? :mrgreen:

tubi0012ww1.jpg

bir zamanlar o mavi yazı da yoktu sonra plakaya işletmek gerekmişti

şimdi ise o mavi kalktı kırmızısı geldi we yukarıda türk bayrağı olması gerekio isteyen arkadaşlar olursa istanbulda bana ulaşabilirler temin ederim !!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar