arkadaşlar motorum bugün 11:30da talas derevenk de (yani bilmeyenler için tenha bağ bağçenin olduğu bi yerde) bulundu.

gerizekalı hırsız motoru orada bi evin bahçesine bırakmış üstüne de ismini yazmış (tabi gerçekse) acil işim çıktı motoru sabah alacam yazmış altınada tel nosunu yazmış gitmiş dün gece. sabahda motoru gören ev sahibi motoru zincirle bağlayıp polise haber vermiş 11:30 tam sınavdan çıktım polis aradı bi motor bulduk seninki galiba die. hemen gittim olay yerine. olay yeri inceleme ekipleri motordaki parmak izlerini alıyordu gittiğimde. motorun bagazlarından en az bi 10 tane tornavida 5 pense 5 kargaburnu 4 ingiliz anahtarı 2 kilitli zincir 2 bıçak ne geliyosa aklınıza çıktı. motorda pek bi hasar yok hatta hiç yok sayılır depo kapağını çıkarmaya çalışmış kapak açılmıyodu onu 5 liraya anahtarcıya yaptırdım. bide kontağı kırış biraz düz kontak yapabilmek için. onuda yapıştırılarak geçecek bi olay gibi görünüyo. bi de salak hırsız benim plakaya eklemeler yapmış aklından

ru nun başına bi tane daha r harfi eklemiş 827 nin başınada 1 eklemiş kayseride 4 haneli sayı 3 tanelide harf uygulamasının olmadığını bilemeyecek kadar mal bir adammış allahtan öyle birine denk gelmişim çok mutluyum. hırsız bünyanda yakalanmış o günlere bünyanda birkaç motor daha çalmış kaskımda yakalandığında üzerindeymiş çelik halatımla ruhsatım' yakın zaman da bulnur onlarda motordaydı çünkü. motorun yokluğuna alışmaya başlıyodum yawaş yawaş büyük süpriz oldu benim için yarın bi alarm alıcam büyük ihtimalle. direksiyonu kilitlemek de artık motoru stop ettiimde ayakcağı açmak gibi bi olay olacak

başta tuncay olmak üzere hepinize teşekkürler arkadaşlar.
motorunuza dikkat edin benim kadar şanslı olamayabilirsiniz. . .