Kırmızı ışıkta kapı açmak

Dün saat gece 11 gibi izmir üçyol kavşağını bilen bilir. 2 şerit var yola bağlanan sağ şerit boştu solda bir tane beyaz araba markasını o anki şok ile hatırlamıyorum. Hızım 15-20 iyice düşürdüm aradan en öne doğru geçicektim ki o beyaz araç sağ arka kapısını açtı hiç arkasına bakmadan, o hızımla kapıya girdim bir güzel. O 1 saniyede sanki insan tüm hayatı göz önüne geliyor. Motor sağ yattı altımdan attım bende yanına düştüm hemen ayağa kalkıp kontağı kapattım. Kafamı falanda çarpmadım allahtan sadece elim ve bacağımda çok ufak çizikler oldu. Ufakta motorda hasar oluştu. Arabadan indiler hemen diğer araç sahipleri ve etraftaki yayalar yanıma koştular birşeyin var mı iyi misin gibi sorular sordular. Bilincim yerindeydi 5 dakika dinlendim iyiyim dedim yoluma devam edip eve döndüm. Düşmeyen motorcu yoktur hikayesinide tatmış oldum :)

a513BQ.jpg

Devir saati camı kırıldı.

8gNZE7.jpg

Koruma demirinde sağa yattığı için ufak çizik oluştu.

EYy8EZ.jpg

Ayna yamuldu birazcık.

2gE1QA.jpg

Net çıkmamış ama çok ufak bi çizik oluştu elimde.

Sonuç olarak ne kendim ne motorum büyük bir hasar olmadan atlattık. ::meleeek:

Parmağınızda ufak bir yara ve Allah tan kafamı vurmadım dediğinize göre ekipman kullanmıyorsunuz sanırım.

Ufak bir ders olmuş demekki.

Işıklarda kapı açmak yolcu indirip bindirmek yasak diye biliyorum. Ayriyetten driftin gösterge paneli 180 TL civarı diye biliyorum. Keşke telefon plaka birşey alsaydın

Işıklarda kapı açmak yolcu indirip bindirmek yasak diye biliyorum. Ayriyetten driftin gösterge paneli 180 TL civarı diye biliyorum. Keşke telefon plaka birşey alsaydın
Servise gidicem bugün garantiden getirtebilirler sanırım.
Parmağınızda ufak bir yara ve Allah tan kafamı vurmadım dediğinize göre ekipman kullanmıyorsunuz sanırım.

Ufak bir ders olmuş demekki.

Kask ve mont vardı üzerimde eldiven yoktu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende drift ile yan yatmıştım. Bende de gösterge camı kırılmıştı. Adeti herhalde :D

Geçmiş olsun.Bu kadar düşük bi hızda bile ufakta olsa çizik falan oluyo birde Allah göstermesin hız yüksekken oluşan kazada neler olur.Eldiven çok önemli ihmal etmeyin.Birde garanti karşılamaz bence.

Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.motor kullanmayanlarin kapı açarken arkadan bi motorlu gelebileceği ne yazıkki hiç akıllarına gelmiyor.olacağı varmış demekki.ne kadar dikkat etsen iyi kullansanda böyle kazaların önüne geçilmiyor.buda motorculuğun cilvesi.

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun;

aradan geçerken araçların içine, aynaya veya teker hareketine göz atin.

bir de ekipmansiz bakkala bile gitmeyin sıcak yakar ama kaza sakat bırakabilir

Öncelikle geçmiş olsun, kask, eldiven, bot, dizlik ve mont yoktu sanırım, ışıklarda kapı açılır hemde bol bol açılır yolda giderken bile açan sürücüler var o yüzden bol bol korna ve aragaz kullanıyoruz ki geldiğimiz gözüksün.

eldiven ve dizlik yoktu üzerimde kalan ekipmanlarım vardı ama suçlu tamamen kapıyı açan kişi ilk kazam olduğu için heyecan şok etkisi hiç bişey talep edemedim adamlardan. Servise gittim 230 tl gösterge ve ön kafa grenajı fiyat çektiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar