Kırmızı Işık İhlali

Antalya'nın en işlek caddesinde 19 yaşındaki gencin kullandığı elektrikli bisiklet, kırmızı ışık ihlali yapınca bir otomobil hızla çarptı.

Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Dün akşam üstü Muratpaşa ilçesinin en işlek caddesi Güllük üzerindeki Varsaklı Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yapan 19 yaşındaki Yasin Fıratın kullandığı elektrikli bisiklet'e Teomanpaşa Caddesi'ne geçiş yapan Ali Erim idaresindeki 07 CNF 09 plakalı otomobil, hızla çarptı.

Bisikletteki Yasin Fırat ve arkasında oturan arkadaşı 17 yaşındaki E.S., çarpmanın şiddetiyle önce yukarı fırladı, ardından yere düştü. Gençlere yardım için koşan çevredekiler, kazazedelerin yerden kalktığını görünce derin nefes aldı. Otomobil sürücüsü Ali Erim ise büyük şaşkınlıkla aracından inerek gençlere durumlarını sordu.

Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İHA

Video: http://haber.mynet.com/detay/yasam/kirmizida-gecince/548030

Eğitim Şart !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi kafasını vurmamış kaldırıma, bisikletli dahil kask takmalı!

Bisiklet, moped, elektrikli bisiklet ve düşük hacimli motosiklet sürücülerinin çoğu trafik işaretleri/lambaları ile kendilerini ilişkilendirmez. Şöyle bir sağa bir sola bakınıp aynen devam ederler. Muhtemelen bu da benzer bir durum.

Düşe kalka öğrenirler... Beyin bedava diye bir laf vardı galiba...

ACAYIP ucmuşlar havada durumlarının ıyı olması sevındırıcı haber ama daha kotusude olabılırdı kurallara uymak en guzelı bence

iyi kurtarmışlar geçmiş olsun da.10sn içinde 21425232 tane insanın bi anda toplanmasına çok güldüm :).bizim insanımız ne kadar meraklı.tv lerde ki kazalarda da hep böyle.

şu elektirkli bisiklet sürücülerine gıcık oluyorum. adamlar hiçbir kırmızı ışıkta durmadıgı gibi kaskta takmıyorlar. sanki kask 100 km üzeri süratlerde işe yarıyorda ondan takıyoruz.

Adam karizmanın peşinde hala. Karizma yıkılınca siniri bozuldu.

Kurtarmaya çalıştığı şey karizma değil namus, namıııssss.

Videoyu tekrar izle durum daha net görünüyor.

gettinamus.gif

elektrklıde bir kişi var zannettim iki kişi varmış:cherry: adamlarda hava milyon ha

Turkiyenin kanun acigindan faydalanan rant firmalarinin basimiza actigi bir bela bu elektrikli bisikletler.

Motosiklet satamadilar , cunku ehliyet, vergi , kask lazimdi

millet 2 senede sogudu .

Simdi bisiklet diye scooter gorunumlu arac lar ile yollarda dolasiyorlar. Daha bugun sehirler arasi yola cikiyordu biri.

Bu Adam lar plakasiz , kasksiz yollarda geziyor, poliste kanundaki acik yuzunden mudahele dahi edemiyor.

Yav neden bu ınsanlar boyle zor anlarlar?
Aslında ınsan olan kırmızı da gecılmeyecegını anlar ozaman bu barız koca lanbaları gormezden gelen yaratıklar ne oluyo ben merak edıyorum...
Kafada kask yok kurallara uyun yok oldukten sonra ALLAH rahmet eylesın yok abı rahmet falan eylemesın resmen ıntıhar ne rahmetı falan...

Elektrikli bisiklet için plaka ve ehliyet gerekmediğinden;

dağıtıcı firmalar ,restoranlar bu türe yönelmeye başladı.

Bu ise hem kullanıcı hemde kazaya karışan açısından

çok büyük tehlike arzetmekte ve amaçdan sapma yaşanmaktadır..

Yasaların yeniden ve günün koşullarına göre düzenlenmesinde

yarar görmekteyim..

Aksi halde, bu ve benzeri kazalar artarak artan tempoyla çoğalacaktır.

bende antalyalıyım.burda çor cocukta elektrikli bisiklet var.en kötüsü çok sessiz bunlar geçen kırmızı ışıktan kalkarken yanımda bitmiş biri.nerden geldi anlayamadım vuruyordum çocuğa.

Motordakilerin itliğine sözüm yok da ben de toplanan kalabalığa takıldım..
Üşenmeyip bir yerde pause edip saydım tam 52 kafa vardı kadrajda..Nereden çıktınız? Anında toplandınız da geldiniz be kardeşim?
15 saniyede dünya yanıyor desen gelmez o kadar adam..Ne meraklı milletiz yahu..:)

konu dönüp dolaşıp yine benzin pahalılıgına geliyor arkadaşlar. bu ülkede benzin pahalı olmasa kimse binmez bu elektirklilere.

bu elektirkli bisikletlerde plaka ruhsat trafik sigortası olmadıgından karşı tarafa verilen hasarlar kimden karşılanacak. elemanlara bişe olsaydı vay geldi araç sürücüsünün başına. bunlara plaka ruhsat çıkarma zorunlulugu getirseler çok iyi olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kırmızı ışıkta durmayanların.sinyal vermeden şerit değişimi yada yan yollara sapanların ben taaaaaaaa.............................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar