[Kırklareli - MT]

sametin gittigini biliyomda metin ve serbulentin gittigini yeni ogrendim,hayirli teskereler dileyim bari.
samet neler yapio ?ariyomu arada ?
ayrica serbulentin gitmesine uzuldum,daha 2. randevu vardi onla.bi aksam beni kaybotmaya calismisti arkasinda,en son mehmet akiften hastahaneye dogru besyol onunde 120 ile gecmistik.ekememisti beni. 2. defa ben once olcaktim ve onu ekmeye caliscaktim.desene erteleycez muhabbeti

hisst ole demmeee :) biz istihbarat gibi adamız askerdeysek ne yazar hakkımda ızınsız konusmayın takıp edıyormm:) herkes kendıne ıyı baksın arkadaslar gelınce grusurz temmzda ızıne gelıyorummm

hisst ole demmeee :) biz istihbarat gibi adamız askerdeysek ne yazar hakkımda ızınsız konusmayın takıp edıyormm:) herkes kendıne ıyı baksın arkadaslar gelınce grusurz temmzda ızıne gelıyorummm

way be asker,yazini gorunce sevindim vallah,yat kalk surun nasil gidiyo.temmuza kadar motoru yaptirda saga sola kacariz biraz
hadi kendine ii bak samet :cat:

aha yakalaDIM SENİ pomak

samet nerelerdesin sen yaw bi aradın bidaha yok ha demek kenardan takip ediyon askerlik nsl ii mi :queen:

way be asker,yazini gorunce sevindim vallah,yat kalk surun nasil gidiyo.temmuza kadar motoru yaptirda saga sola kacariz biraz
hadi kendine ii bak samet :cat:

o önce askerliği bitirsin bakalım hem sorsana bi şafak söylesin:D

Son düzenleme:
aha yakalaDIM SENİ pomak

samet nerelerdesin sen yaw bi aradın bidaha yok ha demek kenardan takip ediyon askerlik nsl ii mi :queen:

o önce askerliği bitirsin bakalım hem sorsana bi şafak söylesin:D

birak soyletmeyeyim,morali bozulmasin :queen:tahmin edebiliyom safagi :p

slm arkadaşlar vizel yim ama çerkez köyde oturuyoruz yaza görüşmek üzere inşallah :)

BAK yaaa ne surunmesi özcan abi beni dolasmaya geldi askerlıkmı lan bu dıyo:)safak soylemıcem ama gunlerim iyi gecıyo

slm arkadaşlar vizel yim ama çerkez köyde oturuyoruz yaza görüşmek üzere inşallah :)

hoşgeldin pınarhisara yolun düşerse her zaman bekleriz:rendeer:

BAK yaaa ne surunmesi özcan abi beni dolasmaya geldi askerlıkmı lan bu dıyo:)safak soylemıcem ama gunlerim iyi gecıyo

anlat olum sen onu gel benim külama anlat hele şöyle bi yaz gelsinde ben sana o zaman sorucam bakalım günlerin nasıl geçiyo diye:queen:

Son düzenleme:
hoşgeldin pınarhisara yolun düşerse her zaman bekleriz:rendeer:

anlat olum sen onu gel benim külama anlat hele şöyle bi yaz gelsinde ben sana o zaman sorucam bakalım günlerin nasıl geçiyo diye:queen:

yaza temmuz ayında ızındeyım ıns gelıyorum anlatırım nevaleyı hazırla anladın guzel bı karsılama ıstıyorum :D

özer saol senınde gecmıs bayramın mubarek olsun

yaza gezilerde bulusmak uzere hosgeldin diyorum
oglum sen sansli bi evlatsin :wiinkk:
oglum sende yaza kadar motoru degistir artik,o racer'in omru bitik :queen:
Ö.Z.€.R;894751' Alıntı:
Herkese iyi bayramlar.. .
sanada ii bayramlar (ne kadar gecmis olsada)

yaza temmuz ayında ızındeyım ıns gelıyorum anlatırım nevaleyı hazırla anladın guzel bı karsılama ıstıyorum :D

özer saol senınde gecmıs bayramın mubarek olsun

sen hele bi gel :bounce:

Tüm MT KIRKLARELİ ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

benımıkını kutlamayın arkdaslar hep aynı bı fark yok o gun kafayı yıcektım bı eglence yok oysa gecen yılı hatırladım dedımkı farka bak tamamen adaletsızlık.AMA HEPINIZIN YENI YILI KUTLU OLSUN

benımıkını kutlamayın arkdaslar hep aynı bı fark yok o gun kafayı yıcektım bı eglence yok oysa gecen yılı hatırladım dedımkı farka bak tamamen adaletsızlık.AMA HEPINIZIN YENI YILI KUTLU OLSUN

ya tabi sen o günleri çok arıyacaksın ama daha uzun bi zaman beklemen gerek şey ya samet senin şafak kaçtı be koçum:D:queen:390 falan mı ya ben öle hatırlıyom ama doğrumu demekvalla bende geçen yılbaşını senin gibi aradım ve buldum ne var yanımda sen metin opetçi yoktu sen seneye bekle diycem ama sen seneyide askerde görecen dime bak nsl üzüldüm ya sen gelde ben senin yerine askere gideyim ime kıyamam ben sana:queen::queen::queen:

zuhazuhazuhazuha:queen::queen:

ahh ahh ahh,cok uzuldum canim benim yaa :) . oglum askere gittin,sansa dustugun yerde askerlikle alakali bisey yok,birakta boyle askerde oldugun anlasilsin dimi ? :cherry:
ya tabi sen o günleri çok arıyacaksın ama daha uzun bi zaman beklemen gerek şey ya samet senin şafak kaçtı be koçum:D:queen:390 falan mı ya ben öle hatırlıyom ama doğrumu demekvalla bende geçen yılbaşını senin gibi aradım ve buldum ne var yanımda sen metin opetçi yoktu sen seneye bekle diycem ama sen seneyide askerde görecen dime bak nsl üzüldüm ya sen gelde ben senin yerine askere gideyim ime kıyamam ben sana:queen::queen::queen:

zuhazuhazuhazuha:queen::queen:

sende hepten yedin cocugu be :mrgreen:

sız dalganızı gecın benımle bunalrın hesabı ve acısı cıkacak tabıkı bole kalmaz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar