[Kırklareli - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim olay cözülmüyor malesef olnmassa bende bülent abiye yaptıracam

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel kızlar var tabi olmasa kız var dermiyim :p zaten kız diyebilmem için güzel olması gerekiyor :queen: seninde mesaj sayın 666 yı bulmuş ::evil:: :p:p ama vizede de güzel kız dolu yaz akşamları ben vize parkına çok gidiyorum :)

güzel kızlar var tabi olmasa kız var dermiyim :p zaten kız diyebilmem için güzel olması gerekiyor :queen: seninde mesaj sayın 666 yı bulmuş ::evil:: :p:p ama vizede de güzel kız dolu yaz akşamları ben vize parkına çok gidiyorum :)

oglum sen kiz istersen al pasapartunu gel yanima,gozun kiz gorsun,zaten ilk gunu $a$kinlikla gecer,1 gece gecirirsin sabahindada ben ne yasadim $a$kinligi olur.turkiyede manken olacak kizlari burda tavlamasi cok kolay.o yuzden turkiyede canim sikiliyo ve turkiyede kizlar gozume guzel gozukmuyo.
www.faces.md girin bu siteye bakin,burdan cok kari kiz dusurduk.ingilizce dil secenegi mevcut.
mesaj sayima hic dikkat etmedim ama ilk defa bir forumda bu kadar kalici oldum.hem konu disi topicinde yazdiklarin yazilmiyo mesaj sayisina.onlarida saysalar 1500'u gecmi$tim coktan :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben okula bulgaristana gitmeyi düşünüyodum ama babam vazgeçti o işten gitseydim zaten moldova yada gelirdim kesin ama bulgaristana gidebilirim belki gezmeye. burada güzeller zaten göçmenler çokta güzel yok ama göçmenler idare ediyo :p:p

ben okula bulgaristana gitmeyi düşünüyodum ama babam vazgeçti o işten gitseydim zaten moldova yada gelirdim kesin ama bulgaristana gidebilirim belki gezmeye. burada güzeller zaten göçmenler çokta güzel yok ama göçmenler idare ediyo :p:p

slav irklarin hepsi guzel emre,bulgar kizlarida guzel.ama benim tercihim ukraynalilar.:bounce: :bounce: :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ben okadar bilmem ukraynalı falan görmedim daha oraya gelirsem görürüz heralde:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi şaşı olmayalım orada en iyisi ben birtane at gözlüğü bulup gelmek :queen: :queen:

one

ohhh şunlara bak be abi motorları karıştırdınız galiba :silent: :queen:

her telden calıyor bunlar sinan baban görmesin

yok abi bunlarla ugrasılmaz bir söyle bin işit

ohhh şunlara bak be abi motorları karıştırdınız galiba :silent: :queen:
usta 2 tur motor vardir.
1=icten patlamali motorlar,ornek :honda titan
2=icte patlamali motorlar,ornek :paris Hilton
Ben iki cins motoruda seviyom ama 2. secenekteki motorlara daha yakinim,yaz-kis bin uzerine gez :cherry: :cherry:

her telden calıyor bunlar sinan baban görmesin
korkma bi sey olmaz,babam benim her bokumu bilir,zaten saklamamda :cat: :cat:

one

zaten siz 2 motorunda muhabbetini iyi bir şekilde yapmışsınız :)

agaya beles dedigine gore soylenemeyecek kadar fazla bi miktar:queen: :queen: .neysee kalsin acini de$meyeyim :cherry: .
hangi kanuni servisine yaptirdin.benim bildigim bulent abide kanuni servisi...

inanmassan ara sor lüleburgaz yalçın filize yaptırdım zaten motoruda ordan almıştım tel verem istersen:queen:

arkadaslar salıh 39 200 racerının motorunu sıfırladı dusunuyomusunuz yaw adam motor ındırdı resmen :D herkez eskı sase yenı motor aksamlı arkadasa bı tekrar hayırlı olsun desın yenı motor almıs kadar oldu :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
emre sende soru sor bakalım ama sonra bizde sana sorcaz ona göre :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar