[Kırklareli - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gezelim görelim eglenelim turları baslıyor
birkaç uzun yol planım var
uyanlar gelebilir tabiki

başkan işten izin alamıom ala ala senelık ızınde uzun kısa sınırsız dairesel nasıl olursa olsun tur yaparız.......
ben yatyorum artık iyi bakın kendınıze kırklarelimtlı arkadaslar hayırlı cumalar olsun sizlerede.......

sana iyi istirahtler öymen
erol abi elimizden geldiğince yol yapmaya calısıyoruz bakalım ne kadar yapıcaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
gezelim görelim eglenelim turları baslıyor
birkaç uzun yol planım var
uyanlar gelebilir tabiki

geziler nereye ve tarihi aşağı yukarı ne zaman 20 hazirandan sonra anca gelebilirim

beyler ayarlarız yaparız bu aralar pek yogunum nete ugrıyamıyorum.herkeze selam olsun eger aniden bı gezı planı yapılırsa cepten bı msj atılırsa sevınırım herkeze tekrar selam

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben pazar günü gelebilirim ama belli değil daha
sen bana özelden atarmısın cep numaranı

1-2 haziran usak olabilir büyük ihtimalle

bizim ipimiz kopmus erol abi rüzgar nereye iterse bundan sonra

eywallah saol eksik olma:cat:

arkadaşlar 2 haziran da yanılmıyorsam haliç'te hava akrobasi yarışları olacak.kısmetse gitme planlarım var.mt olarak plan yaparsak belki hep baraber gideriz.buluşur muhabbet ederiz.hava akrobasisini de birlikte seyrederiz. samet motoru hazırla.:)
özgür sende boşver uşak'ı haliçteki gösteri kaçmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
19 mayısta kırklareli de drag yarışları varmış bilgisi olan varmı toplanıp gidelim çerkezköydende toplancaklar büyük ihtimalle

19 mayısta kırklareli de drag yarışları varmış bilgisi olan varmı toplanıp gidelim çerkezköydende toplancaklar büyük ihtimalle
gecen senede yapilmisti bu yarislar babaeski yolunda,iyi olacagini tahmin ediyorum.siz gidin bende fotolardan gorurum :salut: :salut: :salut:

arkadaşlar 2 haziran da yanılmıyorsam haliç'te hava akrobasi yarışları olacak.kısmetse gitme planlarım var.mt olarak plan yaparsak belki hep baraber gideriz.buluşur muhabbet ederiz.hava akrobasisini de birlikte seyrederiz. samet motoru hazırla.:)
özgür sende boşver uşak'ı haliçteki gösteri kaçmaz.

önceki sene cok kalabalık olmustu bırak oraya gitmeyi o gün o yol bile kullanılmaz bence ama siz bilirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
gecen senede yapilmisti bu yarislar babaeski yolunda,iyi olacagini tahmin ediyorum.siz gidin bende fotolardan gorurum :salut: :salut: :salut:

bugün çerkezköyden bir abimiz söyledi biz gidiyoruz sende söyle arkadaşlarına falan gelen olursa gidelim güzel oluyo diye bakarız artık duruma göre.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa dişli olsa ne yazar benim eksoz altta bağlantı yerinde conta yok biraz bağırıyo motor ve alt devirlerde tork kaybına neden oluyo contayı değiştirebilirsem belki olur ama genede yerler beni orda :)

yaa dişli olsa ne yazar benim eksoz altta bağlantı yerinde conta yok biraz bağırıyo motor ve alt devirlerde tork kaybına neden oluyo contayı değiştirebilirsem belki olur ama genede yerler beni orda :)
1 gunluk idareten yaptir oglum,hem yedire yedire yemeyi ogrenirsin,hepsi bunlar tecrube olur sana.
hemm sen motordan anliyomusun haa ,baksana tork mork olaylari :) :) .
hadi bil bakalim motorun seri kalkmasi icin motorun torkununmu yuksek olmasi lazim yoksa beygir gucununmu ?
cevap verdikten sonra aciklamada istiyom,anlaycan %50 sansla kurtaramazsin :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar