[Kırklareli - MT]

eywallah samet resimleri atında mopedli resmimi avatar yapıcam benim motosikletten hayır yok

:D:D:D::D:D:D:D:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırklareli mt bi resi atamadınız yaw bu arada smirnouf ta piyasada yok cok korkuttuk galiba

kırklareli mt bi resi atamadınız yaw bu arada smirnouf ta piyasada yok cok korkuttuk galiba

Deer kimden korkcam yaww :) . Hadi su resimleri atin artikta babacigimi ve shalter'imi bi goreyim.babamla benim hakkimda konustunuzmu? . Konustuysaniz benim hakkimda bayagi kufur etmistir :bounce: :bounce:

yok yaw iyi şeyler konustuk merak etme metin hadi bak atamıyorsan söle ben burgazdayım gene geldim ona göre

iyi bağlada kaçmasın :Ddeer yine ne zaman geldin yaw:Dsende nerden çıkacağın belli olmuyor ha:D

iki gündür burgaza gelip gidiyordum işlerim vardı ugrama fırsatım olmadı motosikletle gelmemiştim pazargünü bursaya gidiyoruz uludaga cıkıcaz

pazarteside ümmet bi geliyormus pınarhisara haberiniz olsun fuar biletlerinizi almayı unutmayın fuara gelirsiniz istanbula

su metininde kulagını bi çekin be kardesim resimler yalan oldu bak gelirim pazartesi he ona göre

yeterin artik ne resimmis bunlar be canim sikildi artik.
deer sen alip atsaydinya resimleri hemen.

oğlum bırakı bu muhabbetleri usta ve örnek alınacak bir motorcu abimiz motor kazası sonucu hayatını kaybeti dünnn(zagor=ahmet)abimizzz allah mekanını cennet eylesinn hepimizin başı sağolsunn

kım bılıyomusnuz ben soylıyım ıstanbul endurocular dernegının baskanı bı abımız Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun arkadaslar yaz gelıyo yollar kalabalık olmaya baslıyo herkezın dıkkatlı olmasını temennı edıyorum

kım bılıyomusnuz ben soylıyım ıstanbul endurocular dernegının baskanı bı abımız Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun arkadaslar yaz gelıyo yollar kalabalık olmaya baslıyo herkezın dıkkatlı olmasını temennı edıyorum

samet iyi guzel ogut veriyon ama sende sakin ol biraz cunku seninde namini biliyoz :) :)

diğer resimler nerde salih harun abiyle cektiklerimiz

deer gozunu sevem bi daha resim atma islerini sen yap. :)

iş için cıkmıstım yola bu maksatla yanıma kamerayı almamıstım salih scekti fotoları ama bi kargasdır devam ediyor hala bi sonuc alınmadı malum bnim telefon takoz tabirinde olanlardan malesef resim cekmiyor

bu arada gün yaklasıyor millet canakkale icin biz cumartesi sabahtan yola cıkıcaz sizde durum nedir

deer_152 nabarsınnn kanki benim makineyi koymuşsun oraya akşama ben sana yeni fotolarını göndericem gör makinayı

hadi bakalım metin görelim resimleri siz atana kadara be yeni resimler cektim

uludag görüntülerini kurtardık şimdi resimleri paylasalım

buluşma yerimiz g.o.paşa belediyesinin yanındaki otobüs duragı

deer152 özgür

motorize_deli fırat

feribottan birkaç resim ve sabah kahvaltısı

o kista gezi yapmak hakkatten zor is deer,insallah hasta olup 1 hafta yataga hapsolmazsin :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar