eser köse kırklarelide gezilecek yerlerin basında sogucak köyü gelir :mrgreen:
özer024 inmisin cinmisin nirden geldin nire gidersin :mrgreen:
ozer024 arkadasım deer bılgı vermıs benım yerıme sanaben bıkac gundur yoktum nete gıremedım.ıns katılımını beklıyoruz aynı zamanda luleburgazlıyım tanısırsak sevınırım.
Bende mem. olurum sağol...
Kırklarelili arkadaşlar gezi için şehrinize gelmek istiyorum gezilecek yerleri önerirmsiniz.Mesela köfteci filan .....
Teşekkür ederim. İnş..![]()
Salih laa arkadasimiza bi yardim etsene.sen nasil kirklarelilisin.
Arkadasim ben simdi turkiyede olsam kendi ellerimle gezdirirdim seni amaale:
sen yeterki buyur gel gezmeye yer çok sen istediğin yeri süle:cat:
Sağol...![]()
Ozlememmi be abi nenemler dedemler gozumde tutuyo.ahh kaldi 4 ay,bakalim allah izin verirse gorcezne oldu sulugöz köyünümü özledin
sen yeterki buyur gel gezmeye yer çok sen istediğin yeri süle:cat:
ben sana bi bakıcam sen hiç merak etme ÇOKUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMM bizde misafirin başımızın üstünde yeri vardır ama tabiki senin yerin ayrı bir şekilde ayrıldıben sana kırklareli li nasıl olurmuş yaza göstericem
sen bi gelde bakalım seni kim kutaraca
yaza görüşmek dileğiyle ha unutmadan ben kısa donla gezerken sen handayla tek teker geziyomuşun ?gelince banada bi ders verde bende tek teker gezmesini öğreneyimKOÇUMMMMMMMMMMMMMMMMM:dSENİN YAŞIN KAÇ BAKİM ONUDA YAZSANA ?
r:
Ozlememmi be abi nenemler dedemler gozumde tutuyo.ahh kaldi 4 ay,bakalim allah izin verirse gorcez
salih abi pinarhisar girisine davul zurna isterim,beni bu kadar sevdigini bilmiyodum
Su tek teker isine gelelim.ben yalanmi atiyom.haa dogru o zaman sen pejo ile geziyodun.yanindan gecince sen gormuyodun.hiz meselesi herhalde.sen sor bakalim saga sola benden daha deli kullanan varmiydi.En iyisi sen fazla geriye gitme,gectigimiz yazi sor bakayim anlatsinlar pejo ile 20-25 metre nasil tekteker yapiyomusum.sen racer ile 20 metreyi gecemezsin![]()
![]()
Ayrica yasim kasim 3'te tam 22 olcak:bounce:
Aydos merak etme kimse dosemecinin karsilayacagi gibi karsilayamaz.adam 9 ay gonderdigi paranin acisini 1. dakikadan cikarmaya baslayacak.size en az 2 hafta zaman kalmazben seni bi karşılıyacam seni döşemeci harun bile öle karşılayamacakr: bie an önce gelmeni beklitom
r:
r:
r:
r: