sen kendıne bak olum senın daha bozulmamıs koskocaman bı 460ın var![]()
hevesin kursaginda kalcak ama soyliyim,kisa donem diye bi icat var :queen::queen:
sen kendıne bak olum senın daha bozulmamıs koskocaman bı 460ın var![]()
tekirdağ muratlı mt varBekliyoruz.. Ulaşın bi tur yapalım yaza cok gezcez.. Extrema... Burdayım qanKi
SelamLar
![]()
Benzin burda çok değerli artık
1 damla benzin için motor lastiği patlatıyolar
bulabilirsem bende gelirim![]()
Selam bakıyorumda Pınarhisar'dan katılımcı bol. Ben de arada P.hisar'a gelirim. Ne yapıp ne ediyorsunuz Kırklareli mt? :mrgreen:
aynen benzin olursa geliriz![]()
yok be usta hızlı sürmeyiz altmış yetmiş yetersen burgazda nerdesin:silent:
sen rusyadan gel gezi yaparız bana artçı lazımdı sen geldin tam oldu![]()
ama söliyim senin arkana gelmem artçı diye daha ölmeye niyetim yok bilmeyenlere söliyim bu smirnonun arkasına binmek büyük günah sonuçta intara teşebbüş
ewde bekleyeni olanlar binmesin arkasına :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
aman aman senin olduğun geziye gelmem ben sende var bi sorun nerde var bi it kpuk serseri kamyoncu tırcı sen çekiyosun onlarımerak etme sen,emreyle dupnisa yolunda stablizede olmediysek bize karada olum yok![]()
acaba yaza orda olcammi ?? :silent:aman aman senin olduğun geziye gelmem ben sende var bi sorun nerde var bi it kpuk serseri kamyoncu tırcı sen çekiyosun onları:queen::queen: :mrgreen::mrgreen:şaka bir yana bu yaz seninle baya enduroculuk yapçaz gerçi benim aklım başıma geldi ama
r: enduro zevkli birşey :mrgreen:
pazartesi ordayim seker,gezeriz istersen,Emre felanda soyluyodu gelcem sizin oraya felan.Ama geziye cikmadan once Racer'a bi bakim felan yaptirda yolda ugrasmayalim :queen::queen:slm millet neler oluyor bakim burada büle gezi falan filan olum pomak sen önce gelde ondan sonra gezmeyi düşün zaten adamlar askerde kaldık burda bi başımıza motora binesim bile yok valla ama küçükle idare ediyoz![]()
ya bizim samet yazmaz oldu be samettttt nerelerdesin olum kayboldun gittin ha arada uğrda sesini duyalım
Arkadaşlar Merhaba Mt_Tekirdağ/Muratlı Grubu Olarak 13 Nisan Pazar Günü Edirneye Gitmek İstiyoruz..Gelen Olurmu Sizden Acaba Hem Kaynaşmış oluruz,Hem Edirneyi Gezeriz hem Ciğer Yeriz hemde Tuna Boyunda Kahve içeriz... Bekliyoruz Katılımları Ona göre bi Organizasyon Yapmak istiyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/duy...ag]-haydi-arkadaslar-edirneye-gidiyoruz;.html işte detaylar![]()
acaba yaza orda olcammi ?? :silent:
pazartesi ordayim seker,gezeriz istersen,Emre felanda soyluyodu gelcem sizin oraya felan.Ama geziye cikmadan once Racer'a bi bakim felan yaptirda yolda ugrasmayalim :queen::queen:
Samet'i merak etme,komutanlarinin sicak bagrinda yat kalk surun
13 pazar icin turkiyede olcam ama bakalim uycakmi gidis,eger zaman olursa katilmak isterim
ne demek orda olacammı Rusyada napçanacaba yaza orda olcammi ?? :silent: