KIRIK SÜRÜCÜ BASAMAĞI KAYNAKLA KULLANILIR MI

Motosikleti
Arora Ars 200
Beyler çinli bir motorum var arora ars200 malum ne parça var ne fiyatlar düşük geçen hafta bir kaza yaptım ve sağ basamak ve bağlantı demiri kırıldı hatta fren pedalı da kırık kısımda kaldığı için parçalar kitli kaldı sallanıp duruyor. Benimde yeni parçaya 5 k verip iki ay bekleme niyetim yok kaynak yaptırsam nasıl olur diye düşünüyorum ne dersiniz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun, kırık parçanın resmini bir yolla istersen belki başka bir motorun parçası uyumludur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yedek parça fiyatları hakikaten çıldırmış. Resimlere baktım da ayağını koyduğun basamak rahatlıkla farklı bir modelden adapte edilebilir, sadece söktürüp biraz parçacı araman gerekir. Basamağın bağlı olduğu braket kaynak yapılabilir gibi duruyor.

Eski motorum Er6'nın basamaklarını yan sanayi Nc basamaklarıyla değiştirmiştim, eskisinden iyi olmuştu.

Ayak dayama (peg) kaynak olmaz. Uyumlu bi çok model var, yerinde olsam üzerinde kauçuk olan bir r6 ya da fazer pedaliyla değiştiririm. Titreşimi sönümler. Belki pim çapı uymaz onu da matkapla ya da furş ile halledersin.
Fren / Vites pedalı kaynak olur ama yapanın işini biliyor olması lazım, eğer kaynak bedeli parça fiyatının yarısına yaklaşıyorsa kaynağa para verme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar