Kırık Kalp Nası Tamir Edilir?

İçten fikirlerinizi bekliyorum.

kimbilir belki hepimizin işine yarar...:wiinkk:

Tamirci de :mrgreen: Şaka şaka 1 lt. benzin al yeter hehe soykan a katılıyorum

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

kalbin tamir olma ihtimalide var tabiki tamir olmucak kadar büyük bi halt yenildiyse hiç uğrasmayın derim!!! tamir edilme ihtimali varsa arkadaslarında belirttiği gibi japon kazma kürek bense bant vs. bişiler kullanıla bilir:queen:

:queen: bu konuda degışık soylemler var hatta degısık kısılerle degısık zamanlarda polemıklerede gırılmıstı sonucta benzın motor yagı motor cılası vs seylerı hedıye ttıkten sonra motocu arkadasımızı gerı kazanıyorduk dıye bılıyorum
ama benım kalbım kırılsaydı bır bır cıft lastık zor kurtarırdı işi:) :queen: :queen: :queen:

bu işin şakasıyı tabı ınsan kalbını kırdıgı kısıye sevdıgı bırseyler alıp hedıye edıp ıkı cıft guzel kelıme soledıkten sonra kalp kırıklıgı duzelır dıyebılırım

macrol 500' Alıntı:
:queen: bu konuda degışık soylemler var hatta degısık kısılerle degısık zamanlarda polemıklerede gırılmıstı sonucta benzın motor yagı motor cılası vs seylerı hedıye ttıkten sonra motocu arkadasımızı gerı kazanıyorduk dıye bılıyorum
ama benım kalbım kırılsaydı bır bır cıft lastık zor kurtarırdı işi:) :queen: :queen: :queen:

bu işin şakasıyı tabı ınsan kalbını kırdıgı kısıye sevdıgı bırseyler alıp hedıye edıp ıkı cıft guzel kelıme soledıkten sonra kalp kırıklıgı duzelır dıyebılırım

Bana sadece yeni bi 150 ZAT alırsa affederim o da olmadı biraz benzin de işi kurtarırız

kişiye göre değişir. kimisi çiçek sever, kimi bir şarkı, kimisi de motorrrrrrr... herkesin bi zayıf noktası, dizlerinin tutmadığı nokta vardır. o noktayı bulursan ayakta duramaz patttt yere düşer ve zaten o an elinde olan kalbi o arada birkaç lafla daha yapıştırıp kendisine verirsin olay biter

walla oldukça samimi bir konuşma bir çiçek ve bir öpücük bu işin çözümü

Tabii yaw ne de olsa benim soyum Sivas dan gelme YILDIZELİ-FINDICAK Köyü (Çerkez'im)

zor, cidden zor. tamir edilmiş gibi olur ama o çatlak hep durur ve arada bir sızlar.
khutuck, çizgin kalkmış, hoşgeldin :queen:

hadi kırılan kalp hemcinsinki ise ne olacak öpücük hususu, cavaplayın bakalım öpücükcüler:p

watercolours' Alıntı:
zor, cidden zor. tamir edilmiş gibi olur ama o çatlak hep durur ve arada bir sızlar.
khutuck, çizgin kalkmış, hoşgeldin :queen:
Anaa çizgim mi vardı:silent: Erhan abi söylediydi de dalga geçiyor sanmıştım :cherry:

ooo sen dün hiç girmedin mi siteye:mrgreen:

seni çizmişler haberin yok:queen:

Vay, demek hakkaten çizdiler :mrgreen: Haketmiştim ama :) Çizgimi geri alanlara buradan teşekkür ediyorum :)

muhahahaha, çizilmiş de haberi yokmuş. biz de yazdıklarımızı okuyor ama cevap veremiyor, çatlıyorduk diyorduk dün bütün gün.
skull, bu çizilmiş ama haberi yok, bir daha çizelim khutuck'u lütfen :queen:

Dün 17.15'te son finali bitirip Dostdark gezisine koştum, gece de kumsalda içiyodum :) Çatlamaya fırsat olmadı :mrgreen: Skullhunter "seni çizdik" dedi ama eve gelince bi baktım çiziksizim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar