bence adam okadar parayı ona sayana kadar 3.4 tane scooter da alabilirdi...
mete_han' Alıntı:yani bir kurye kardeşime cbr 125 gibi bisikleti çok gördün ya...ne diyeyim sana arkadaşım..:silent:
isteyen istediğini alıyo ve isteyen istediğiyle başlıyo zaten.adam kalkıp ben 600f le başlıycam diyosa biz alma deriz.o bizi ister dinler ister dinlemez.kendi seçimidir.birisi bişey danışıyosa bize düşen 'bizene kardeşim ne halin varsa gör' demek değildir.burdakilerin tecrübelerinden faydalanmak,fikir edinmek için gelen birine doğru yolu göstermek,yanlışların neler olduğunu belirtmek sitenin başlıca görevidir. yüksek cc li race tarzı motorla başlamak isteyen,konu hakkında fikri olmayan,ama buradakilerin uyarılarıyla doğruyu öğrenen pek çok kişi vardır.biz burda gereken uyarıyı yaparız.o bizi ister dinler ister dinlemez(başlangıç motoru seçimi ayrı bi konu,burada bu konuyla örnek göstermeni pek anlamadım zaten:silent: )krank' Alıntı:isteyen istediğini alırsa isteyen istediği ile başlar..bu mantıkla gidiyorsanız niye ben 600f ile başlamak istiyorum diyen birine alma falan filan diyorsunuz.o da hür bir insan al kardeşim bize ne demeniz gerekmezmi.ayrıca sitede motosiklet sahibi olmayanların çoğunlukta olması vermek istediğim mesajım algılanmasını güçleştiriyor.
krank' Alıntı:isteyen istediğini alırsa isteyen istediği ile başlar..bu mantıkla gidiyorsanız niye ben 600f ile başlamak istiyorum diyen birine alma falan filan diyorsunuz.o da hür bir insan al kardeşim bize ne demeniz gerekmezmi.ayrıca sitede motosiklet sahibi olmayanların çoğunlukta olması vermek istediğim mesajım algılanmasını güçleştiriyor.
madem gündemimizdeki siyasi konulara meraklı arkadaşlar var isteklerini bildirsinler siteye siyasi tartışma forumu açılsın.sanki ortadoğuda yaşananlar yalnızca motorcuları ilgilendiriyormuş gibi burda kınıyorum başlığı açıp altına döktürmenin kimseye faydası olmaz.bu tüm müslümanların sorunudur ve ilgilenen arkadaşlara fikirlerini paylaşabilecekleri yararlı siteler önerebilirim..
zeronero' Alıntı:vallahi çok komiksin arkadaşım, güle güle bir hal oldum esprine gerçekten. yüksek zeka seviyen nedeniyle tebrik ediyorum seni.r:
harfendaz' Alıntı:mete-hanı bu kadar sinirlendirecek ne yaptınız yahu?Benim bildiğim arkadaşım esprili,sevecen,kendinle dalga geçebilecek kadar da öz güvene sahiptir.niye sinirlerini hoplattınız ya?
meraklanmayın birazdan fışkırtır yine esprilerini ve normale döner...
bbaday' Alıntı:şu an kıbrıstayım ve hemen hemen tüm ticari taksiler mercedes ama cbr görmedim moto kurye olarak ama yüksek cc li bmw endro gördüm adam kurye yapmış reklamlarını yapıştırmış:queen:
hıı 2. sayfayı simdi okudum torunumu kızdırmışsınız... cbr125 hacmine yapısına görede pahalı bencede yanılmıyorsam 6100 ytl peşin idi fiyatı
konunun özetini yapmışsın ihtiyar!İHTİYAR' Alıntı:Ben de başlığı okuyunca,Dünya veya insanlık meselesi filan zannettim.
Malum israilin lübnanda yaptıkları filan.
İşte 80'lerin gençliğir:
r:
r:
r:
öhüm... almanya'da tüm taksiler Mercedes, amerika'da cadillac ya da chevrolet, ingiltere'de rolce royce (böyle yazılıyodu sanırım).clint' Alıntı:Mercedes'ten taksi yapan bir milletiz biz arkadaşlar. Bu ülkede hiç bir şeye şaşırmamak gerktiğini anlamadınız mı hala!![]()