Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
King'e Xenon,Angel ve Angel halka Far olur mu?(fotolu)
Senin motorunda konjektör yok taş dirençle şarj ediyo kendini akü vede 6 voltluk tesisat var üzerinde
12 volt akü koyarsan şarj olmaz hemde tesisatı yakarsın
bır ampüle harcadınız makınayı:mrgreen:bukadar takma bence ampul olayına 135bendede war kalıtelı bı ampül takıyorum önumu cam gıbı gösterıyor yok tesısatdı yok bılmem neydı boş yanı sadece dışardan görüntu ıstıyosan arkadaşın dediği gıbir ampülü boya sen:mrgreen:ayrıca o makınayı senmı modladın dışını hiç yakışdıramadım orjınal hali gerçekden dahada süper onun yanında alınmazsın umarım sadece kendı görünüşüm
canım kardeşim okuyordum yazmadan geçemedim rx135 ler yanlış hatırlamıyorsam eski tip(yanlış hatırlamıyorsam) 6v 25w-25w yada 35w-35w kısa-uzun ampul kullanır yani halogen tip ampul duyu mevcut değil ve arkadaşların dediği gibi rx135 ön far drek platinden gücünü alır onun için aküden drek bi hat çekmen gerekir ve 6 v olduğu için xenon modifiyesi uğraş ister + olarak sana 8000k önermiyorum çünkü çok mavi 6000k kullandım çok ideal (frelosan beyazı) ayrıca far içi duy olayını h4 uyumlu bi duyla modifiye etmen gerekir tek far sistemi olduğu için uzun kısa problemin olcaktır ama bu uzun hikaye xenon tak kısalarla keyfine bak:cat:
sakıın ampulu boyama!! çok az bi beyazlaşma olur fakat aydınlatma azalır xenon yerini hiç birşey tutmaz
rx in stikırları hiç olmamış dostum. xeseonoı olayı da 2 zamanlıda olmaz o senin yapmak istediklerin için 4 zamanlı bir motora ihtiyacın var. hiç uğraşma rx king seri 2 zamanlı güzel bir alet.orjinalinin benim gözümde değeri var