Kinetic - Hyosung GF 125 Yedek Parça Yardım

Arkadaşlar kinetic gf 125 motoruma uygun yedek parça sıkıntısı yaşıyorum , servis ve yedek parça konusunda bilgisi olan var mı ???? :pr:

kardeş bendede kinetic 110 luk scodır var ama bursada parçasını bulamıyorum. tr de nerde vardır acep.:S

s.a

Arkadaşlar kinetic gf 125 motoruma uygun yedek parça sıkıntısı yaşıyorum , servis ve yedek parça konusunda bilgisi olan var mı ???? :pr:

dostlar öncelikle biz parça sıkıntısı ve çözüm konusu için motosiklet.nette birbirine uyan parçalar diye bi başlık açmıştık, orada uyumlu parça ve çzöümleri yazanlar vede çözüm arıyanları birleştirebiliriz sizlerde orada yoğunlanırsanız herhal daha pratik çözüler olucaktır inş...

bende kinetic pride 80 vardı parça olarak sirkecide bir yer var o motorcular çarşısında ama adını unutttum isterseniz birde oraya sorabilirsiniz...
inş.. bi nebzede olsa faydam olmuştur

dediğim gibi bilgi ve tecrübelerinizi birbirine uyan parçalar başlığına bekliyoruz...
allaha emanet olun ...
şimdiden ramazan bayramınızı tebrik ederiz.

dostlar öncelikle biz parça sıkıntısı ve çözüm konusu için motosiklet.nette birbirine uyan parçalar diye bi başlık açmıştık, orada uyumlu parça ve çzöümleri yazanlar vede çözüm arıyanları birleştirebiliriz sizlerde orada yoğunlanırsanız herhal daha pratik çözüler olucaktır inş...

bende kinetic pride 80 vardı parça olarak sirkecide bir yer var o motorcular çarşısında ama adını unutttum isterseniz birde oraya sorabilirsiniz...
inş.. bi nebzede olsa faydam olmuştur

dediğim gibi bilgi ve tecrübelerinizi birbirine uyan parçalar başlığına bekliyoruz...
allaha emanet olun ...
şimdiden ramazan bayramınızı tebrik ederiz.

yardımın için teşekkürler burak2003 :cat: ama bana daha çok aydın - izmir civarı servis - yedek parçacı gerekli .İzmirde bildiğim kadarı ile 2 3 sene öncesine kadar bir servis varmış ama o da kapatıp gitmiş :silent:

slm arkadaşlar bende kinetic gf 170 var ve bana sekman piston lazım önemli olarak yardımcı olabilecek arkadaşların şimdiden teşekkürler 05375703967

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar