kimsesiz çocuklara bayram hediyeleri....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yuvaya alınacak malzemeler 6 ekim cumartesi günü teslim edilecektir... 10 ekim çarşamba günü iftara gelecek diğer 5 arkadaşa özellikle duyuruyorum ki herhangi bir malzeme getirmeyin.. teslimat sorun oluyor.. tüm görevliler başka işlerle ilgilendiği için..

bekliyoruz... ama sanırım farkettin bu ziyaret olmayacak pek. hemen teslimat yapıp çıkacağız... vakti müsaid olan arkadaşlarla da iftar yaparız artık :)

tamam elektronik konusunda cahiliz işte.. ne yüzüme vuruyosunuz.. ağlarım bak :cherry::cherry:::23343::::utangac:::blusssh:

gel .. gel... bekliyoruz...

yok arkadaşım ben kimseye birşey demiyotum estafurulah cahil bile demiyorum ama bu benim meslegim o yuzden şimdi ardaşlar vcd almaya kalksaya yazık o yüzden kimse aglamasın hayat gülmek için allah kimseye keder vermesin

böle duyarlı insanları ve yaralı organizeleri gördükçe bu siteye olan saygım artıyor :cat:

bu organizasyona katılmak isterdim ama malum bayram öncesi ve ben ailemi ziyarete istanbul dışına gitmiş olucam :(

organize beni çok sevindirdi ama gelemicek olmak beni çok üzdü :( çocuklara bendende kulak dolusu sevgiler götürün :rendeer:

uzun bir yaz tatilinden sonra tüm arkadaşlara dostlara yeniden merhaba :cherry::cherry:

dönüşümde gene güzel ve işe yarar bir organizasyonla olsun istedim. Ramazanın şu mübarek günlerinde derimki zekat ve fitrelerimizin bir kısmıyla daha öncede ziyaret ederek sevgilerini kazandığımız kardeşlerimize bayramlıklar getirerek mutlu edelim. Zaman yeterli olmadığı için ziyaret değil sadece aldığımız hediyelikleri yuvaya teslim şeklinde bir destek olacak kardeşlerimize. Daha önce bu ziyaretlerde yuvayı gören arkadaşlarım bilirler tüm yardımlarımız mutlaka çocukları buluyor. Çok başarılı ve sevgi dolu bir ekip çalışıyor yuvada.
Bahsettiğim çocuk esirgeme kurumu Üsküdar daki HASAN TAN ÇOCUK ESİRGEME... Bu yuvada 7-12 yaş arası kız ve erkek kardeşlerimiz kalıyor. Hepside okula gidiyor. Bayramda ailesi olan her çocuk gibi onlarında yeni yeni giyinmeleri için lütfen bana yardımcı olun. az da olsa mutlaka bişeyler getirmeyi planlıyorum. bana bu konuda destek vermek isteyen varsa 0536 604 28 39 nolu telefondan bana ulaşabilirler yada bu topikten haberleşerek elimizden geleni yapabiliriz diye düşünüyorum.
Çocuklara ayakkabı, spor ayakkabı, iç çamaşır ve giyim alabiliriz.

Evet bundan sonrası sizin elinizde. ONLARDA BİZİM ÇOCUKLARIMIZ.:cat:

En son 6 Ekim 2007 tarihinde tüm yardımları biraraya getirip teslim edelim derim. Hatta vakti müsaid olan arkadaşlar teslimat sırasında da beni yanlız bırakmazlarsa çok mutlu olurum.

Ayrıca 10 Ekim 2007 Çarşamba akşamı 6 kişi olarak YUVADA VERİLECEK iftara davetliyiz. İftara gelecekler listesi:

1. delipoyraz
2. DARKDIAMOND
3. Egehan1974 (Kankam olur kendileri)
4. buraki77
5. buraki77 +1 i :)
6. silah1
7.nursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

atalarımız ne demişşş damlaya damlaya göl olurrr...hadi arkadaşlar eller cebeee....basta bennnn.. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
böle duyarlı insanları ve yaralı organizeleri gördükçe bu siteye olan saygım artıyor :cat:

bu organizasyona katılmak isterdim ama malum bayram öncesi ve ben ailemi ziyarete istanbul dışına gitmiş olucam :(

organize beni çok sevindirdi ama gelemicek olmak beni çok üzdü :( çocuklara bendende kulak dolusu sevgiler götürün :rendeer:

herşey madiyat degildir bazen manevi destekte gerekir teşekkürler desteginiz için

atalarımız ne demişşş damlaya damlaya göl olurrr...hadi arkadaşlar eller cebeee....basta bennnn.. :)

selam hem sitemize hemde aramıza hoşgeldin... ÇOcuklara alınacak malzemeleri 6 ekim cumartesi yuvanın önünde buluşup teslim edeceğiz eğer seninde tuzun olacaksa 6 ekim günü saat 17:30 da bekliyoruz.

Birde iftara geleceğini belirtmişsin, çocuklarla yapacağımız iftarda 10 ekim çarşamba en geç 18:20 de yuvada olman gerekiyor. İftar günü herhangi bir malzeme getirmeyeceğiz sadece yemeğe katılacağız. görüşmek üzere..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selam hem sitemize hemde aramıza hoşgeldin... ÇOcuklara alınacak malzemeleri 6 ekim cumartesi yuvanın önünde buluşup teslim edeceğiz eğer seninde tuzun olacaksa 6 ekim günü saat 17:30 da bekliyoruz.

Birde iftara geleceğini belirtmişsin, çocuklarla yapacağımız iftarda 10 ekim çarşamba en geç 18:20 de yuvada olman gerekiyor. İftar günü herhangi bir malzeme getirmeyeceğiz sadece yemeğe katılacağız. görüşmek üzere..

eger bir aksilik olmasa 6 ekim de bende orda olmaya cakışacagım inşallah allahtan bir mani cımazsa görüşmek üzere

Tebrik ediyorum sizleri ne güzel düşünmüş, ne güzel hareket etmişsiniz. Helal olsun, Allah yardımlarınızı kabul etsin. 3 sayfada bu kadar yardım toplanmış hayret ettim. Okurken duygulandım... Yüreğinize sağlık. Allah gönlünüze göre versin hepinizin.

Yuva ne yazıkki nakit bağış kabul edemiyor.. Sadece alınan eşyaları ve hediyeleri makbuz karşılığı teslim edebiliyoruz. Destek vermek istersen benimle lütfen irtibata geç.. Şimdiden teşekkür.

Cok güzel bir organizasyon olacagindan eminim. Almanyadan nasil yardim edebilirim?
Selamlar

Tebrikler arkadaşlar:cat: yine MT'ye yakışır bir etkinlik daha kutlarım seni delipoyraz öncü
olduğun için.Daha önceki yuvaya düzenlediğiniz etkinliğe katılamamıştım ama
bu sefer bende geliyorum 6 ekim cumartesi bir aksilik olmazsa görüşmek üzere.

Bilişim fuarına gitmiştik,çıkışta bi çorap fabrikasının satış mağazasına girdik.Baktım güzel cıvıl cıvıl çoraplar vardı hemen baya bi miktar aldım ama eve gidince gözüme az göründü.Tekrar gidicem fuara çıkışta uğrayabilirsem yine almayı düşünüyorum.6 ekim cumartesi 17:30 uygun olan herkesin hediye almasa bile uğramasını rica ediyorum.Zira çocuklar motorcu ablalarını,abilerini çok seviyorlar.

Cok güzel bir organizasyon olacagindan eminim. Almanyadan nasil yardim edebilirim?
Selamlar

desteğin için teşekkürler.... varlığınız yeter... Yardım için istanbula geldiğinde bekleriz.:cherry: çocukların sevgiye onlara uzanan sıcak bir ele , inanın TV den DVD den daha fazla ihtiyaçları var.. :rendeer:

eger bir aksilik olmasa 6 ekim de bende orda olmaya cakışacagım inşallah allahtan bir mani cımazsa görüşmek üzere

çok sevindik.. görüşmek üzere...

Tebrikler arkadaşlar:cat: yine MT'ye yakışır bir etkinlik daha kutlarım seni delipoyraz öncü
olduğun için.Daha önceki yuvaya düzenlediğiniz etkinliğe katılamamıştım ama
bu sefer bende geliyorum 6 ekim cumartesi bir aksilik olmazsa görüşmek üzere.

Umarım yuvadan çocuklarla biraz zaman geçirmemize izin verirler.. gitmişken birde çocuklarla sohbet şansı yakalayabiliriz... Yarın yani 6 ekim Cumartesi saat 17:00 de görüşmek üzere.. 17:30 a kadar vakit var... Bi şekilde yuvayı bulamayan olursa beni arasın.. telefonum topik açılış yazısında mevcut..

Hadi bakalım zaman geldi...:cherry::cherry::cherry::cherry: heyecenlanıyorum vallahi..:queen::queen::queen:

Bilişim fuarına gitmiştik,çıkışta bi çorap fabrikasının satış mağazasına girdik.Baktım güzel cıvıl cıvıl çoraplar vardı hemen baya bi miktar aldım ama eve gidince gözüme az göründü.Tekrar gidicem fuara çıkışta uğrayabilirsem yine almayı düşünüyorum.6 ekim cumartesi 17:30 uygun olan herkesin hediye almasa bile uğramasını rica ediyorum.Zira çocuklar motorcu ablalarını,abilerini çok seviyorlar.

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
çorap işide çok entresan aklıma hiç gelmeyen ama çokta gerekli bir ihtiyaç hele ki havalarında soğuduğunu düşünürsek.. tebrik ederim seni.

Son düzenleme:
Görmeyen vardır,sonra "aaaa bilmiyoduk!" olmasın diye bi daha hatırlatayım;Yarın yuvayaaaa!....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar son gelen bilgi dogrultusunda yarın cucuklarla vakit gecirmek isteyen olursa saat 17:00 orda olabilirler cocuklar saat 18:00 kadar bahcede olcaklarmış

arkadaşlar son gelen bilgi dogrultusunda yarın cucuklarla vakit gecirmek isteyen olursa saat 17:00 orda olabilirler cocuklar saat 18:00 kadar bahcede olcaklarmış

Ben biraz erken gidip sokağın başında bekliycem.Bilmeyen arkadaşlar Üsküdar'dan KAdıköy'e giderken Doğancılar yokuşunu bulup yukarıya doğru çıkabilirlerse bekliyor olacağım.Yuvanın girişi yokuşun tam ortalarına kadar çıkıldığında sokak girişidir.

güncelliyelim bakaaam...................

YURDA GELECEKLERİN LİSTESİ:
1-Delipoyraz
2-Darkdiamont
3-Silah-1
4-Egehan1974
5-Buraki77+1
6-Nursu
7-Metaldog
8-Ozrace+1
9-Ben.
10-Sen.
11-
12-
13-
14-
15-

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vallahi bu bir mangal topigi olsaydı şu anda 7 8 sayfa olmustu ne oldu arkadaşlar size bu cocukların kopekler kadar da mı degeri yok oraya bile daha cok yardım edildi daha cok insan gitti nerdesiniz

evet arkadaşlar ben çimdi çıkıyorum 4 bucuk gibi ordayım katılım çok az halis
yazdıklarına katılmaktayım başka bir şey olsaydı liste tavan yapmıştı valla.

az ama özüz.. önemli olan çocuklar gerisi boş.. az da olsa onlar hep mutlu oluyorlar gelen arkadaşlar kendilerini üzmesin.. ama az evvel bizim topiğe yazan NECDET arkadaşımızın kaza geçirdiğini okudum, durumuda pek iyi değilmiş, ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM. Beni aramıştı konuşmuştuk... Canıda sıkkındı sanki... :salut::salut: kendi sıkıntılarını bir kenara bırakmış ne yapabilirim diyordu bana, dualarımız onunla olsun ....

Evet arkadaşlar yurtta afacanlarla beraberdik bu akşam çok keyif aldım
ama çocuklarla baş etmekde zor olmadı değil yani valla ufaklar ama küçük canavarlar gibiydiler hee.

Evet arkadaşlar yurtta afacanlarla beraberdik bu akşam çok keyif aldım
ama çocuklarla baş etmekde zor olmadı değil yani valla ufaklar ama küçük canavarlar gibiydiler hee.

Alayı canavar be kardeşim! Halı saha maçı yapsak bu kadar yorulmam:). NE kadar eminler ama,"Bi daha gelmiycenki!" derken.Hoş poyraz abim bayadır gidiyo ama benim ikinci gidişim.Sonrada gidicem!Oraya bi giden bi daha gider.Çünkü ihtiyaçları var be abi!

Biz sağolalım be kardeşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar