Kimler sigara içiyor yada içmiyor???

Sigara içiyormusunuz???

• Kullanılan toplam oy
    73
sıcak yerlerde ıcmem yanı yazın cok az ıcerım oda klımalı ortamda kısın bayagı ıcerım ama genellıkle Nargile tercıhımdır ama

severek içiyorum malesef. çay sigara çay sigara hergünümün tek değişmezleri

kahvaltıdan sonra br tane içmezsem, resmen adımı sorsanız söyleyemem, günde bir paket içiyorum..bilmiyorum ne alakası var ama paketlerin üzerine "içmeyin gebertir" gibi yazılar çıktıktan sonra sanki tütünlerin tadı değişti, önceden kısa marlb.ligt içiyodum, sonra tadı berbatlaştı, hemen her sigaranın tadı çok kötüleşti, bilmem sizinde dikkatinizi çektimi, yoksa banamı öle geliyor..

sigarayı bende cok içerdim fakat birşeyi farkettim son günlerde spora başladım ve spor yaptıktan sonra sigara cok pis geliyo sanırım bu sayede bırakıcam inşallah... suan da günde en fazla 8-10 tane filan içiyorum

1 sene ıctım sonra spora tekrar basladım ve 8 aydırda ıcmıyorum belkıde 9 bıle olabılır :) abartısız butun arkadaslarım ıcıyo bı tek ben ıcmıyorum :) spor cok faydalı tavsıye ederım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İçki sigara alkol kumar gibi hiç öyle kötü huylarım yoktur. Yani İÇ - Mİ - YO - RUM :bounce:

İşte sorunumuz bu niye bırakıcaz ki diyoruz, ayda 200 milyon benzin parasına tilt olan ben nedense ayda 250 ytl sigaraya verdiğimi hiç aklıma getirmiyorum, 4 sene önce bıraksaydım motorum için kredi çekmeme bile gerek kalmazdı, lanet olsun ya :)

Vay bu vecap çok hoşuma gitti doğru söylüyosun dostum

Sigara asla içmem:farao: ama nargile captan black ve piiizee dewammm:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar