Kim, Nerede, Ne Yapacak ? ( Only IST. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.

Forumda tanıştığımız yakın arkadaşlarımız we tanışmak istediğimiz arkadaşların ne zaman nerede olduğunu bu topic üzerinden takip edip, günlük aksiyonları görebilmek için kullanımı kolay we pratik bir yol buldum...

Bazen çok acele motorla çıkacak olursun we forumdan birileri ile haberleşmen qerekir, telefonu yoktur, msn' i yoktur, yada birden fazla kişiye aynı anda ulaşmak istersin ama zamanın kısıtlıdır...İşte böyle durumlarda bu topiği kullansak nası olur acaba...Hafta içi we hafta sonu ani buluşmalar için kullanılabilir...Biz zen' ciler bile bazen sokak aralarında karşılaşıyoruz...Değil mi ALPER...!!! pislik Alper :)

Geçen qün yine seni Şaşkınbakkal' da qördüm motorla...Sende Akın' ı qörmüşsün motorla...eheuhueuheuehuehe herkes bi qizliyi oynuyor...

Hade hayırlısı... :)

.

biz hergun birlikteyiz gel takıl bize yer belli arap ismailin orda:queen:

üyesi olduğum başka bir sitede kişisel gezi ve organizasyonlar diye ayrı bir bölüm var oraya kişisel olsun ekip halinde olsun fotoları koyuyorlar hemde ekip halinde gezi yapılacaksa duyuru yapılıyor reklam olmasın diye sitenin ismini vermiyorum
böyle bir başlık gurubunu moderatör arkadaşlar düzenleme yapıp ayarlayabilirler

eeee ben nefdeykn peki siz nerde ben ordayim hehe bence amacina uygun kullanilorsa bu topic is gorur he ayiptir solemesi i phone dan girdim siteye hafrfler biraz garip yazilmis olabilir kusura bakmayin acemilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar