Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oncelıkle herkeze selam yenı motorum var tvs apache 2011 model shell vsx yağı kullanıyorlar bende amerıkan malı modül marka yağı çok tavsıye ettıler benımde sorum su kım ne yağı neden o yağı tercıh edıyor bı oğrenelım
kitapcıkta 10-40 yazıyor acıktan olduktan sonra 15-40 10-45 10-40 hangisi olursa olsun fark etmıyor onu alıyorum en son aldıgım castrol 10-40 ve masrafı 9 lira memnunumda
bende de aynı motor var ilk yağ değişiminde shell 15-50 mineral koyduk serviste o vardı
şimdi mobil 15-50 4t racing tam sentetik arıyorum, bulamadım sipariş verdim bekliyorum
castrol koymam po da koymam
mobil veya shell vsx ultra 15-50
ucuz olsa motul
bende castroll kullanıyorum, tavsiye ederim, neden diye sorarsan arkasındaki açıklama beni tatmin etti başka hiç bir amacım yok sende yağların arkasını oku hangisi seni etkiliyorsa onu kullan inan kafan çok rahat oluyor
ya daha once ybr e vardı 15 50w koyuyordum iyidi hadı dedım kalıtelı olsun dedım 10 40 racıng sentetık koydum 150 km sonra değiştirmek zorunda kaldım cunku dururken ımkanı yok vıtese sokamazsın bu yuzde castrol benım gozumden dustu hem bırde bp ile aynı fırmada uretılıyo teknolojı bence bıraz kotu cunku turkıye sartları ıle yapılıyor shell bıraz daha aklıma yatıyor benım dusunduklerım bunlar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
7 sene 0 aldığım 4.motorumda castrol kullandım 40bin km de kontrol amaçlı motoru indirdim şaştım silindirde en ufak bir çizik yoktu ayna gibiydi sökmüşken sekman attım topladım şimdi 5. motorumu aldım yeni ondada castrol kullanacağım başkalarını bilmem ama castroldan memnunum.(kullandığım yağ 10/40)
Traktöre koyduğum 20w-50 neidüğü belirsiz marka yağı motorumun ilk yağını değiştirdiğim günden beri beğenerek kullanıyorum 250MCT 30.000 de hiç bi sıkıntı yok ve gayette memnunum Forever 20w-50
Traktöre koyduğum 20w-50 neidüğü belirsiz marka yağı motorumun ilk yağını değiştirdiğim günden beri beğenerek kullanıyorum 250MCT 30.000 de hiç bi sıkıntı yok ve gayette memnunum Forever 20w-50