Motosikletin bunyede neden oldugu heyezan, gereksiz atar, herkes bana karsi kezbanligina en guzel ornek olmus.
Gectigimiz hafta uzun suredir Istanbul icinde arac kullanan bir arkadasim ile aractan indik, gayet sakin bir ruh haliyle islerimizi hallettik. 10 km uzakliktaki bir yere gidilip gelinmesi gerekiyordu, bu kez motosiklet ile gidelim fikri ortaya cikti. Kaskini filan takip tembihledim cok hareket etme yatarsam korkma filan diye ciktik yola.
Daha once motosiklet kullanmamis ve ayni yol uzerinden bes dakika once aracla gecmis yillarin soforu bu arkadas 20 dakika boyunca arkamda millete durmaksizin kufur etti. Laflar soyle ;
- Ohaa serefsize bak bi sinyal bile vermiyo *** :jocolor:
- Korna calsana olm en onde bekleyelim okuz bi aynana bak :jocolor:
- Pice bak ya yolun ortasindan gidiyor

r: bizi mi oldureceksin ***
Gidecegimiz yere varmadan motoru saga cektim `lan bi bes dakika susmadin bi sakin ol, milletle yok yere kavga mi edelim, yolda en ufak bi badire atlatmadik neyi abartiyorsun` diye tersledim.
Arkadas da neden oyle bi ruh haline girdigini bilmedigini, aliskin olmadigini soyledi.
Mesele bundan ibaret. Uzun zaman motosiklet kullanan surucu gorunmez oldugunu kabul etmeli, ona gore bu ormanda yok olmadan hayatta kalmali. Bunlar Barkin`in kendi sozleri.
Ama milletin yol hakkini gasp edip, sonra arkani donup el kol hareketi yaparsan bir gun hakikaten b*k yoluna gitti niyazi olur, hic yere adam olduren magandalarin kurbanlarina katilma ihtimali Istanbul gibi sehirde cok, dikkat etmek lazim.