Kim Bu istanbul'daki Piaggio MP3 Sahibi

Ben o motordan hem altunizadede hem de okmeydanında feyizoğlu nun önünde görmüş incelemiştim hatta. sahibiyle konuşmadım. zannedersem 2den 3ten fazla var bu motor piyasada.
sehpaya almadan duruyoda öle kerata:cherry:

Motora bakmaya gidiyom, eğer orada duruyor ise fotolarını çekip ekleyeceğim, hatta sahibini yakalarsam iyi bir bilgi alacağım :)

Hakikaten, motosiklet tam bir teknoloji harikası, motorlu araçlar tarihinde segway dan sonra bence bir dönüm noktası, bu teknoloji geliştirilerek daha büyük araçlara da uygulanacaktır.

Biz burada sokakta değil mağazada bile göremedik. Eminim kullanması çok zevklidir.

beylerbeyinde polis evinin karşısındaki sokakta da (tek yöndür, beylerbeyine çıkar beylerbeyinden içeri giremezsiniz) mavi renkte duruyor bir tane.
ayrıca hiç öyle devrilmez, kaymaz felan oldugunu zannetmeyin. fazla yatırınca bir bakıyosunuz motor altınızdan gitmiş :)
illa ki kendi tekerlek çapındaki 2 tekerlilere göre çok üstün bir yol tutuşu var. ama dedigim gibi virajlarda kayıp gitmemek diye bir şey yok eger çok fazla yatırırsanız.

fercomotor'da bu motosikletin test sürüşü vardı. arayın randevu alın. gerçi orada atılan tur, yapılan test pek tatmin edici degil ama hiç yoktan iyidir.

motopisiklet dediğin 2 tekerlek olur O' da neymiş öyle canım yakışmaz bize yaaw:p::pala::

bende nişantaşı amerikan hastanesinin orda görüyorum park halinde hergün siyah bir mp3.güzel alet.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benide bozar abi neya viraja gircem düşme tehlikesi micira gircem kayma tehlikesi yok nerde kaldı bunun zevki sifir risk sıfır heycan ooooo:queen:

bende anadolu yakasında Tepe Natiliusda gördüm siyah renk 1 haftadırki istanbuldayımda :) bugun sivasa geçtim neyse. İnceleyecektim ama yanında
1-2kişi daha vardı belki arkadaşlarıdır çekindim ayıp olurdiyede gitmedim :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hıııııım Güzell yapmışlar Aleti:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar