kim bu adam??

direk rüzgara maruz kalarak çıkmıyo zaten o süratlere...
siperliğin oluşturduğu rüzgardan korumalı alanda kalıyo kafası..
aksi düşünülemez bile..

farklı bir kendini tatmin anlayışı var arkadaşın..
trafiğe kapalı bir alanda yapsa sorun yok..
en çok..kendi kendine ölür...
ama böle hem tehlike yaratıyor hem kötü örnek oluyor..

Bu kadar yüksek bir süratte kasksız yüzünün gözünün zarar görmesi gerekmez mi ne biliim sinek fln çıkmaz mı önüne gözüne girmez mi acep. Böyle yüksek hızlara çıkan arkadaşlara bir sorayım dedim.
Yani bir arkadaşım 190'le giden arabada camdan elini çıkarıp kolunu kırıyordu da.

Gözünün önünü nasıl görüyormuş o hızda. Çok fazla sulanır diye düşünüyorum. Birde vidyonun altındaki yorumları okumanızıda öneririm. :)

O Suratte Kafana çarpan Sınek Bılem Kurşun Etkısı Gosterır bırde sole bır durum var karşıdan gelen araba taş fırlatsa?

ss motorlarin on camlari ozel dizayndir,karsidan gelen ruzgari tutmaz.hizlandikca motorun onunu yere bastirir.ayrica yuksek hizlara cikilacaksa vucud deponun uzerine yatirilarak kafa camin altinda kalir.bu sekilde ruzgar veya baska bisey etkilemez.tabi karsidan gelen bir micir tasin cami kirip kafayi delmesini saymazsak.

Bu adam artisss bence, sizce???
katiliyorum
yeni tanistigi bayanlara videoyu izletip artistlik yapcak,bunu yapanin sen oldugunu nerden bileyim sorusunuda kask takmayarak engel koyuyo

Haydi biraz muhalefet yapayım,o süratte seyrederken kask olması ya da olmaması çok farketmez bilginize.

Not: kask,bu hızlarda olası bir kazada,sadece cesedinizin teşhisini kolaylaştıracaktır.:pale:

merhaba iyi geceler ber aktif motor kullanınıcı sıyım bu siteye yeni üye oldum :) sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var

Adamın kafası yok ki kask taksın.... Halbuki o hızda gözüne isabet edecek bir sinek bile onun sonunu getirebilir...

ya millet tartışmayalım adam tek kelimeyle (öküz) ::utangac: ben başka diyecek birşey bulamıyorum....

bu adam kim demek?????
GERİZEKALININ EN ÖNDE GİDENİ OLMASIN SAKIN???????
kasksız montsuz,bi düşse hepimiz serseri motorcu oluruz anında...........

mrb arkadaşlar ya bende birkaç ay önce hazırlıksız yakalandım ve yanımızda yanlızca bir kask bulunduğundan dostum cemi'in hayabusa sına kasksız olarak bindim alanya çevre yolunda 230 dan sonra yola bakamaz oldum iki gün de göz ağrısı çektim:D:D

3 sayfa cevap yazıldığına göre bu zavallı arkadaş emeline ulaşmış oldu :farao:

Arkadaşlar ben bunu biliyorum.Arkadaşlar konuşuyodu.Ramazan diye biri.Zengin çocuğu ve baba parasıyla hava atanlardan.Bizim evin önünden Antalya'ya doğru en az 200'le kasksız gidiyo bu manyak.Allah bilir şehir içinde yapmıştır o hızları.Çarşıda cruiser la zig zag gidiyodu geçenlerde gördüğümde.:queen:

İnanın SS llerin veya RACE lerin sürat ibresi olmasaydı hiç bir sitede bu tür soytarılıkları göremezdiniz ,bizim insanımızın bu tür zaafiyetini iyi bilen üreticiler inadına hız göstergesini eşşek kadar yaparak miileti tahrik edebilmek için herşeyi yapıyorlar.
Bu ne ilk ne de son,kafasına her kamera takan kendini ghost rider sanmaya devam edecek, ve 30-40 beygirlik makinasını full korumayla kullanıp,kural delmeyenlere kırmızı ışıkta durduğunda acıyarak ve hastalıklıymış gibi bakmaya devam edecek.Ama onlar geberip giderken sevenlerini hep ağlamak zorunda bırakacak olmalrı işin en acı yanı olacak ,diğerleriyse sağlıklı ve mutlu yaşlanıp,yeni nesillere anlatacak hikayeleri olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar