Kilyos'a Kaçamak

Bugün bir işim dolayısıyla Silivri'ye gitmeyi düşünüyordum, saat 12 gibi Mete abi aradı, "gel Kilyos'a gidelim" dedi, tamam dedim, yola çıktık. Zincirlikuyu'da Mete_han ve Antientel ile buluşup, Kanyon'un önünden Babaçi'yi alarak Bahçeköy üzerinden Kilyos'a gittik.

Fotoğrafar aşağıda:

78783142ud5.jpg

99145735be1.jpg

77949087vo2.jpg

55036687xa9.jpg

98356872mb3.jpg

47713267ri6.jpg

44523961ma2.jpg

45008629jb2.jpg

10cb0.jpg

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Vay yakışır, bende diyorum bu kadar yolu nerede yaptı Fıratcan! :)

Tekerinize taş değmeye, nice gezileri birlikte yaparız inşallah. :cat:

11oi5.jpg

Dikkat!

12pa4.jpg

Mete abi güya bizi çekmiş :p:p

Son düzenleme:
11oi5.jpg

Dikkat!

12pa4.jpg

Mete abi güya bizi çekmiş :p:p

Arkidişlere bi yemek ısmarlayım dedim...yemek faslı 18.30 da başlıyormuş...çay tatlı tost falan varmış...kısmet olmadı yani...bizim mekan burası...Polis Moral Eğitimde ye iç adam başı 20 gaymeyi geçmez...fiyatlar çok uygun...akşam canlı müzikte kopabilirsin...ama siz vatandaşlara açık değil işte detay burada...:queen:

bugün tahmin edin toplamda kaç km yaptık...:p

eve geldim o kadar yoruldumki...sanki taş taşıdım sırtımda...ya ben 700-800 km lik günlük gezi yapmış adamım Ama İstanbul içi trafiğinde valla pert olduk...heleki sahil deseniz perişan vaziyette...arkadaşlar full koruma herşey cillop fırında piştiler...beni biliyonuz zaten...:cherry:montum çantadaydı günün yarısında...:p

bu fikir benden çıktı...Önce AĞVA diye planladım...Terorızerin cebini kaydetmediğin için ona ulaşamadım...BIYIKLI yada ulaşamadım...msnde BABAÇİ nin aklını çeldin önce...oda ANTİENTEL i çağırdı...bende Fıratı aradım...sağolsun kırmadı...4 makina alemlere aktık...:p

bilene ne vercen ona göre cvp vereyim :bounce::mrgreen:

ben söyliyimde bi borcumuz olmasın...100 km yaptık...:phayatımın en kısa gezisi oldu...ama zevkliydi...sahildeki trafik manyaktı...

Kilyosda 8 çaya 14 ytl verdik...çayda abdest suyu gibiyidi...ücreti babaçi ödedi ama:pgarsona haram ettiğimi yüzüne söyledim...Allah işlerini rast getirmesin bu tip esnafların...başkada sorun yoktu...

he bu arada...ANTİENTEL yolculuğun önemli bir kısmını selede değilde depo üzerinde oturarak sürdürdü...en son Kilyosa gelirken bir Jandarma Astsubayı halooğğ hişştt diye seslendi yakıyodu bizi...ben komutanım diye bağlama yapıyom adamlara bu herif bizi yakıyo...:p

Babaçi ve Khutuck günün %90 ını 60 km hızla geçirdikleri için bidahaki gezilerde 2.seçeneğim oldular...:queen:

ben söyliyimde bi borcumuz olmasın...100 km yaptık...:phayatımın en kısa gezisi oldu...ama zevkliydi...sahildeki trafik manyaktı...

Kilyosda 8 çaya 14 ytl verdik...çayda abdest suyu gibiyidi...ücreti babaçi ödedi ama:pgarsona haram ettiğimi yüzüne söyledim...Allah işlerini rast getirmesin bu tip esnafların...başkada sorun yoktu...

he bu arada...ANTİENTEL yolculuğun önemli bir kısmını selede değilde depo üzerinde oturarak sürdürdü...en son Kilyosa gelirken bir Jandarma Astsubayı halooğğ hişştt diye seslendi yakıyodu bizi...ben komutanım diye bağlama yapıyom adamlara bu herif bizi yakıyo...

Babaçi ve Khutuck günün %90 ını 60 km hızla geçirdikleri için bidahaki gezilerde 2.seçeneğim oldular...:queen:

Rodaj abicim rodaj! Ayrıyeten girmem ben öyle trafikte aralara yanlara, kurallara saygılı adamım ben :queen::queen::queen:

Rodaj abicim rodaj! Ayrıyeten girmem ben öyle trafikte aralara yanlara, kurallara saygılı adamım ben :queen::queen::queen:

kanka rodaja saygı duyarızda sen ordan yırtıyon zatende...İstinyede gördün halimizi...araya dereye girmeden olucak iş değil...

Teklif geldi ama burhan felekteki organizasyona gidecem diye size eşlik edemedim
ama başka sefere artık güzel bir gezi olmuş keyifler o biçim heee yakışır:cat:

hehee abi ben sizi katlamışım az daha :) ben 187km yaptım :cherry: güzel gezi ybr harika :p

ya maksat paylaşım işte...adamlar Nepale falan gidiyo topik açıyo...bizde 100 kmlik geziyi yazıyoz...adama şeyiyle gülerler...:p

Teklif geldi ama burhan felekteki organizasyona gidecem diye size eşlik edemedim
ama başka sefere artık güzel bir gezi olmuş keyifler o biçim heee yakışır:cat:

inşallah haco...beklerdik...olmadı...

İyi gezmişsiniz.Ne güzel İstanbul'un keyfini çıkarın:cat:
Kilyosda 8 çaya 14 ytl verdik ama böyle kötü yanlarıda var demekki İstanbul'un:cherry:

İyi gezmişsiniz.Ne güzel İstanbul'un keyfini çıkarın:cat:
Kilyosda 8 çaya 14 ytl verdik ama böyle kötü yanlarıda var demekki İstanbul'un:cherry:

gün yüzü görmesin o esnaf...benim bedduam tutar haco...:pbide bakıyon Kilyosu yarın Tsunami vuruyomu...:queen:

mete abi alacağın olsun bana niye haber vermedin :p

Şerefli Emin asker ayağına sattın bizi...Kuzen ayağına yedin bitirdin...:farao:bidaha nah çağırırım seni ben garagtersiz Emün...:p

valla iyidi iyidi...kendimde ki motosiklet akrobasi potansiyelini fark ettim:queen:
sahilde ki trafik haric superdi!!!!....bide mete abinin motorize sohbet i super yahu bi bagdac kurmadigi kalio adamin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar