len ybr nin km saati 185 tl değil be yuh kanuni:jocolor:
kanuni sultan sülüman :queen:olum borumu bu? Koskocaman kanuni :queen: yedek parça fiyatlarında hondayla yarışıyor :santa:
sen gelme ben gelirim abi sana dogruolum borumu bu? Koskocaman kanuni :queen: yedek parça fiyatlarında hondayla yarışıyor :santa:
bir çözüm daha
üstten değil de alttan o metali eğerek aç, kapatırkende yine alttan sıcak silikon sık. oldu işteben olsam şimdiye kadar hiç affetmez sökerdim.
ben korkumdan acmıyorum elimde kalıcak diye cok dandik cam catır cutur kırılıyor =)
hayatımın en büyük yanlışıydı ybr yi satmak
ben korkumdan acmıyorum elimde kalıcak diye cok dandik cam catır cutur kırılıyor =)
hayatımın en büyük yanlışıydı ybr yi satmak
kanuni sultan sülüman :queen:
http://www.rialli.com/urunler/yamah...i-gosterge-panosu-komple-125-ybr-2006-ms6535/
iyi bi fikir bucam incecik, kırılacak zaten![]()
adem abi okul bi bitsinybr nin komple orjinal kadranı bile daha ucuz. Tsubasa ya komple ybr kadranı tak, benim 2005 e takacağım gibi, yada sat borayı titan s al (sanki bunun parçaları ucuz :queen) veya ybr al fatihinkinden temiz bi tane. :cat:
ah keşke bende hürrem e binsem:cherry:iyi bi fikir bu
şimdi bak senin gösterdiklerinde küçük bi kısımdan mı egerek kurtarmış?
yoksa komple kaldırmış mı? kapatırken nasıl kapatmış peki
---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:26 ----------
adem abi okul bi bitsin
valide başıma kakıyor iki de bir
b.k vardı 2. üniversiteyi okuyosun bilmem ne diye
1 sene sabredeyim sonra satıcam zaten
mahalleli dalga geçiyor cbften indi kanuniye biniyor diye
adem senin motor antika diye parçaları pahalı abisiybr nin komple orjinal kadranı bile daha ucuz. Tsubasa ya komple ybr kadranı tak, benim 2005 e takacağım gibi, yada sat borayı titan s al (sanki bunun parçaları ucuz :queenveya ybr al fatihinkinden temiz bi tane. :cat:
fatih ybr aksam tamamı şase de dahil jianshe yapıyortusubasa o kadar masraf yaptıysa bence satma ama kanuni şimdi mekanik sorun çıkarmasa elbet bi yerden bişeyler çıkarırr:
iyi bi fikir bu
şimdi bak senin gösterdiklerinde küçük bi kısımdan mı egerek kurtarmış?
yoksa komple kaldırmış mı? kapatırken nasıl kapatmış pek
oha niye yaptın bunu ?ben söktüm onu yahu, fotolarıda şimdi çektim. mişli geçmiş zamana gerek yok
küçük bi kısımdan eğerek çıkabilirdi ama ben hızımı alamayıp yırttım, sinirlenmiştimde miret bozuldu diyetakmayıda şimdi yaptım, elimde bastırdım sertçe, oturdu yerine.
ah keşke bende hürrem e binsem:cherry:
ya varya model yükselteceğin yerde düşürmüşsün sen hata yı en başta yapmışsın delikanlı hadi yatta okula geç kalma bak öğretmen kulaklarını çekmesin:queen:
---------- Post added at 01:41 ---------- Previous post was at 01:38 ----------
adem senin motor antika diye parçaları pahalı abisil:
gel sana da ucuz parça fiyatları olan motor alalıml:
yani ybr ye dön inat etme yoksa o titan senin ocağına incir ağacı dikecek:santa:
oha niye yaptın bunu ?
gereksizdi değil mi o parca ?
mahcup oldum bak
cok teşekkür ederim
Kilometre saatini alıp bir saatçiye götürün. Onlar sökebiliyor bu tip saatleri. İstediği boyutta ince cam kestirirsin sonra .