Bir işe yaramıyor diyenler; gaz teli kilitlenip son hız kaza yapan birini duyarsanız, hızlanmayı nasıl engellerdi diye kafa yormayın, bunun için büyük, kırmızı ve hemen elin altında tuş var.
bir keresinde gece(muğla) KÖYCEĞİZe doğru tam gaz giderken birden gaz kolu takılı kaldı hem de sonda.Tam da ana yoldan şehir merkezine girecektim.Hatta sinyali bile verdiydim.Arkamda da 4-5 tane araba vardı. Acayip panikledim. Hemen debriyaja asıldım. Motorda devir kesicide yok.Birrr bağırıyo motor... Daha fazla panikledim.Viraja da girmiştim. Elim hemen STOP-ENGINE anahtarına gitti.Stop ettirip debriyajı sıktım.Zar zor frenle virajı atlatım ama arkamdaki arabları o heyecanla unutmuşum,kornayla bi daha panikledim.

Zaten kontağı kapatsaymışım ışıklandırma da kapanacaktı daha fazla risk olacakmış.Sonra bir sokak lambası altına çektim motoru tekrar çalıştırdım aynı hala gaz takılı

tamircileri aradım gelmediler

Şans eseri tamircinin çırağı var onu bulduk Sağolsun yapıverdi. karbüratörün içindeki kelebek mi bişey çıkmış. Bir de bu yanını düşünün bence

Bu arada motosikletim kanuni caracal