Kilitli Çanta Yapımı & Montajı

Cross motorlarda, cüzdan, ruhsat, telefon, anahtar, belki birkaç cd, v.s. taşımak, malumunuz zordur. Ya bütün bunları cebinize koyacaksınız veya motorunuzdaki topcase'e koyacaksınız, diğer bir seçenekte sırt çantası, bel çantası gibi birşey kullanacaksınız.

Ben cross motorda topcase kullanmayı pek sevmiyorum, bu sebeple motorun arkasına nasıl pratik bir kilitli çanta yaparım diye düşündüm. Sonunda motosiket sitelerinde bazı motorlarda gördüğüm, arkaya takılan küçük kilitli çantaları gördüm. Bu çantaları aramaya koyuldum fakat kısıtlı zaman ve istediğim gibi bir çanta bulamayınca tam ümitsizliğe kapılmışken, daha önce şarjlı tornavida takımı olarak almış olduğum çanta aklıma geldi. Önce şarjı tornavida ve vida takımlarını çantadan çıkarttım, altını 4 yerden matkap ile deldim, içine bilgisayar parçalarında kullanılan süngerler ile kapladım. Kulbunu çıkartıp, birkaç işlem ile küçük bir kilit alarak, çantayı kilitli hale getirmeyi başardım

Gayet sağlam ve şık olduğunu düşünüyorum. Böyle bir çanta kullanmayı düşünen arkadaşlara da tavsiye ediyorum

Resimleri web sitemden görebilirsiniz.

bencede güzel olmus ama artık plakanın görünmesi imkansız:mrgreen:herseyi saklamışın

Aslında, çantadan önce de plaka pek gözükmüyordu. Şimdi hiç gözükmüyor :)
Aslında amacım bu değildi. Hatta sırada plakayı ortaya çıkaracak bir sistem yapmak var.

Motosikletin kuyruk kısmı bir cross gezisi sırasında kırılmıştı. Şimdi oraya daha sağlam demir kaynak gibi bir sistem yapıp, plakayı da onun üzerine monte etmeyi düşünüyorum.

takım çantası biraz sırıtmış.işinizi görmesi açısından güzel ama biraz daha estetik olabilirdi:cat:

ellerine kollarına sağlık emek vermiş güzel bişeyler yararlı bişeyler yapmışın,teşekkürler paylaşımına......

hoş olmuş eline saglık. önerileride dikkate alırsan çok daha güzel olucaktır :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar