reis öyle istemişMotorumda kocaman bir plaka var ve eve her geldiğimde o iğrenç görüntüyü görüyorum. Polis yasak olduğunu söylüyor şu küçük bisiklet plakaların ama Kilis'te karekodlu şekilde basıyorlar ve ceza falan yok. Nasıl bir saçmalıktır bu?
Dediğiniz doğruysaPolis yasak olduğunu söylüyor şu küçük bisiklet plakaların ama Kilis'te karekodlu şekilde basıyorlar ve ceza falan yok. Nasıl bir saçmalıktır bu?
Motoru çöpe atarım yine de plaka koymam öne. Hayatımda gördüğüm en çirkin şey olabilir. Gördüğümde inanılmaz sinirleniyorum nedense. Yine gerildim sövdüm bak.tünellerde ceza yazabilmek için öne plaka koyacaklar hindistan gibi yakında.
derdinizi seveyim![]()
Bence de. O "meşhur kelebek" gibi duruyor.küçük olan daha komik göründü gözüme nedense
Reis bu işten para geleceğini bilse bırak önüne sağına, soluna bile plaka taktırır.Motoru çöpe atarım yine de plaka koymam öne. Hayatımda gördüğüm en çirkin şey olabilir. Gördüğümde inanılmaz sinirleniyorum nedense. Yine gerildim sövdüm bak.
Para geleceğini bilseler değil motora bize bile takarlar.Reis bu işten para geleceğini bilse bırak önüne sağına, soluna bile plaka taktırır.